Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért flörtölnek egy fiúval ha van barátjuk?
De ez nem feltétlen rossz! Gondolj bele, a kereszténység teremtette meg a hagyományos házassági kapcsolatot (egyszerűbb estet egy szimpla párkapcsolat).
Az előtt egy férfinak több nője is volt, tehát össze-vissza .... mindenkivel. Ha nem ilyen lett volna a társadalom akkor nem született volna annyi gyerek, tehát, hogy a nők több férfival is kapcsolatban állnak mai nap is, ez egy megmaradt evolúciós tulajdonság.
Szubjektív tapasztalat -> nem objektív, tehát súrolja az alaptalan határát.
Hadd kérdezzek valamit; ezt magadtól szedted össze vagy valaki segített?
Ezen kár vitázni. Ugyanúgy vannak tróger, tisztességtelen férfiak, ahogy vannak ilyen nők is. Azt meg elég nehéz lenne megmondani hogy melyik oldalon van több jó, meg rossz.
A kérdező szerintem teljesen jogosan van felháborodva, mert én is undorodom ettől a magatartástól. Ha nekem van barátnőm, nem állok le fűzni egy másik csajt, úgy hogy semmit nem akarok tőle, és csak azért csinálom mert nekem imponál hogy tetszem neki. Ha valakinek erre van szüksége, az elég szomorú, és nyilvánvalóan nem kapja meg a kapcsolatából amire szüksége lenne, vagy szimplán csak önbizalom hiányos. Mind a két lehetőségre van megoldás, de EZ a fajta gerinctelen viselkedés nem az. És ez mind a férfiakra mind a nőkre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!