Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lesz unalmas egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz unalmas egy lány számára a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy 3 hónapja vagyok együtt egy lánnyal. Nagyon szeretem , és szerintem ő is engem, mondta, hogy nem egy kimondós típus,de érzem rajta,a nézésén, ha velem van, és átölelem! :)

Hétköznaponként 2x vagyunk együtt 45 percre lyukas órában, ilyenkor a folyóson ülünk,mindig ugyan ott. Randizni kb. minden hétvégén szoktunk 4-5 órára, múltkor 8 volt, mert nálam volt, és anyámnak bemutattam. 3x voltunk ugyanabban a cukrászdában úgy, hogy egyszer 20 percre beültünk sütizni akkor jó idő volt, egyszer pedig a lehető legtávolabbi sarokban ültünk 1-2 órát eső miatt,és tegnap előtt is, mert csak 2 órára ért rá,és szakadt az eső. Szerintetek ettől nem lesz unalmas számára, hogy ugyan ott vagyunk lyukas órákon, és eddig 3x voltunk abban a cukrászdában? Amúgy szülinapomra kaptam tőle 1 hete, egy közös képet bekeretezve ,és egy szívecskés milkat :)

2014. máj. 17. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne állandóan egy helyre járjatok, ne csak üldögéljetek, sétálgassatok. ez már alapjában véve nagyon unalmas lenne nekem, nem szeretem a monotonitást, de én amúgy is az a menőkés típus vagyok meg szeretek új helyeket felfedezni.
2014. máj. 17. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha megfogalmazódott benned egy ilyen kérdés, választ kellene adni rá. Például menjetek máshova, aztán a reakciója visszacsatolja, szükséges volt-e.
2014. máj. 17. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem mindig próbálj meg új programokat kitalálni. Jön a nyár, lehet menni majd strandra, állatkertbe, várost nézni ide-oda, hegyekbe kirándulni, sátorozni stb :D
2014. máj. 17. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért azt látom, hogy nagyon szemmel tartod a dolgokat. :) Tudod hol, ráadásul azt is, hogy mennyit voltatok. :)

Legyél változatos, ne csak egy helyre menjetek, több helyre, többfelé, és ne feledd, néha nem árt egy kis spontaneitás sem. :)

2014. máj. 17. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
A nők számára akkor kezd unalmas lenni a kapcsolat, amikor azt látják, hogy minden kívánságuk teljesül és elfogy az izgalom. Na majd, ha kissé hanyagolod, ha úgy teszel, mintha próbálnád lekoptatni, szóval amikor valami bizonytalanságot érez, majd akkor ő kezd el utánad kepeszteni.
2014. máj. 17. 13:21
 6/9 anonim válasza:
5-ös válaszoló, ez igaz?
2014. máj. 17. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:

#5össel egyet tudok érteni valamilyen szinten.

Ha túl jófiú vagy, meg fog unni. Átlag megunja. Nem azt mondom, hogy hanyagold el őt, csak legyen azzal tisztában, hogy férfi vagy, és nem egy kiskutya pórázon. Lepd meg, ne mindig ugyanoda vidd, találkozzatok éjjel is, együtt is alhatnátok már (nem említed, hogy ez volt-e már).

Ha túl cuki vagy, nincs csipkelődés, nincs semmi extra, nem tudod húzni az agyát, az necces. Még egy párnacsatás birkózás is jobban hangzik ennyi cukrászda látogatás után ;)

Inkább arról mesélj, hol vagytok és mennyit teljesen intim helyzetben, face to face, kettesben.

2014. máj. 17. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sosem tudom megunni azt amikor a párom gondol egyet beültet a kocsiba és elvisz valahová, ahol még nem voltunk együtt, de amíg oda nem érünk nem mondja meg h hova megyünk. Persze nálunk is van olyan hétvége hogy egész nap tv meg döglődés, mert ilyen is kell. De jó ha néha meglep valami újjal :)
2014. máj. 17. 16:29
 9/9 anonim válasza:

Szerintem a szívecskés milkából látszik, hogy nagyon komoly a dolog. A cukrászda pedig csak akkor unalmas, ha mindig ugyan azt a sütit kéred! :D :D :D

Na jó, most komolyan: menjetek minél több helyre, jön a jó idő, ilyenkor ha csak kifekszetek valami fasza helyre egy plédre, már az is jó. Kommunikáljatok többet, mindennek az a titka. Kérdezd meg sokszor, hogy mit érez, de nem mindig a szerelemről, vagy egymásról kell ömlengeni, csak mondja el, hogy érzi magát!

2014. máj. 18. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!