Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás vagy mi módon tudom felé ezt közölni hogy rosszul esik?
Vőlegényem 26 éves én 21 éves vagyok. Ő külföldön dolgozik, nagy gondok nincsenek közöttünk.
Viszont tegnap nagyon bántóan viselkedett velem szemben, 2hetente nem együtt vagyunk hanem skypon beszélgetünk.
nos, felhívtam mondta fasirtot süt, megbeszéltük hogy beszélünk később, jó ráírtam skypon, nem reagált, felhívtam. Elaludt, mondtam neki hogy bezsélünk-e? Azt mondta igen, eddig szép és jó volt minden. Feljött skypra, mondja nincs meg a kamerája, hát mondom keresd meg csak nem nyelte el a föld. Na ő erre kiborult, és elkezdte mondani hogy " ne keménykedj nekem mert én tudom ki vagy okés?megjátszod magad mire fel? úgy rágozol mint egy urinő nem tudom kinek meg mire fel játszod meg magad úgy ülsz ott a székbe mint egy madám" smároltál valakivel hoyg rágozol?
Ez számomra nagyon bántó volt és nagyon rosszul aludtam, nagyon fájt a viselkedése.
Eltúlzom esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!