Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nincsenek már régi vágású nők, akik a párjukat Uramként tekintik?
Nagymamám mindig a férjér Uramnak tekintette. Ő a Férfi, kiszolgáljuk stb, ezt mondta nekem is, unokám jegyezd meg a fontos hogy a Nő uramnak tekintsen.
Sajnos, most úgy látom a mai nőkben nincs meg a tisztelet a férfi nem iránt, vajon miért lehet ez?
A tiszteletet ki is kellene érdemelni...erre viszont kevés férfi érdemes....mert általában ha nem kapják meg csak úgy a férfiak, akkor agresszióval, megfélemlítéssel próbálkoznak...Persze normális, valamire való nők ezt nem tűrik.
Én poénból szoktam a férjemet uramnak hívni, ő meg királynőmnek hív:) de ez csak játék. Tiszteljük egymást, és ugyanakkor egyenrangúak vagyunk a házasságunkban. Tisztelni nem csak a nőnek kell a férfit, hanem fordítva is. Csak sokan ezt elfelejtik.
Ha azt akarod, hogy egy nő Uramnak szólítson, akkor tegyél le neki az asztalra havi 500ezer, 1millió Forintot, aztán még a fenekedet is kinyalja.
Nem hinném, hogy elég pénzed lenne ehhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!