Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeillünk a barátommal? 13/L
Figyelt kérdés
Ő szindrómás és gyógyszerérzékeny..Én meg egészséges..:)/Ő azt mondta saját magára,hogy csúnya,de rám azt mondta,hogy gyönyörű vagyok..Én magamra azt mondtam,hogy ronda vagyok,Rá meg azt,hogy szexi:)/
Van Róla egy képem,magamról is van egy csomó fénykép..privátban tudok küldeni kettőnkről képet..:)
2014. máj. 14. 21:00
11/25 anonim válasza:
Most ez mi? Ilyen ömlengés nekünk. Küldhetsz privátot, de gondolom nem fogsz, nehogy valami negatív kritikát kapj.
12/25 megmondo007 válasza:
most akkor o a mikieger vagy a micimacko?
15/25 anonim válasza:
Ez most komoly? Ennyiből kéne megmondani, hogy összeilletek-e? Hogy gyógyszerérzékeny a barátod? Ez a legfontosabb tényező egy kapcsolatban... komolyan
Esetleg a lábméretek nem árulod el? Anélkül sajnos nem tudok hiteles véleményt mondani. :\ Hajszín is kéne
16/25 Szergej55 válasza:
Legalább magasabb vagy nála úgy 30 centivel? Mert akkor igen! Viccet félretéve: BAZEG.
18/25 anonim válasza:
Már csak max holnap küld képet,neki ilyenkor már rég aludnia kell :D
20/25 A kérdező kommentje:
Azt nem mondta..de annyit mondott,hogy őt mikor műtötték,akkor nem altatták el..
2014. máj. 15. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!