Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önzö vagyok, ha ezt kèrem tölle?
Én biztos megkérném. Ha nem hagyja abba, drasztikus lépéseket tennék meg.
Még ha néha beszélnek, jó, elviseljük valahogy. Na de együtt tévézni, étterembe járni? Akkor is ha jóban váltak el, engem az ideg enne meg és biztos nem hagynám. Nekem ez úgy jönne lenne, hogy még mindig akarnak egymástól valamit.
Nekem a barátom annyit csinált ex ügyben, hogy a kapcsolat elején amikor sztorit mesélt, valahogy mindig ott volt, hogy amikor az exemmel... Egy ideig bírtam, aztán elhordtam a csajt mindennek neki. Mondtam ha olyannyira megbántott téged, mi a szart beszélsz róla ennyit? Adtam neki rendesen. Azután egyszer nem hozta fel. Bár biztosan érdekelte, hogy alakult a sorsa mert megnézni megnézte őt.
Régen úgy gondoltam, lehet fiú és lány közt barátság, de most nem vagyok ebben biztos.
kerd azt tolle h veled menjem tvzni meg etterembe.
nincsen szad ?
Bocsi, de nálam a közös tévézés meg étterem már inkább a randi fogalmába illik= alkalom egy kellemes kapcsolat ápolására vagy kiépítésére.
Nane szórakozzon! Egy percig sem tűrném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!