Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon önzö vagyok, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önzö vagyok, ha ezt kèrem tölle?

Figyelt kérdés
A pasim tartja a kapcsolatot a volt baràtnöjèvel,ètterembe jàrnak,tèvèznek együtt stb.Engem ez nagyon zavar,nem birom elviselni a gondolatot,hogy a nö akit egykor szeretett,szeretkezett vele ma is a közelèben legyen :( Azt szeretnèm tölle kèrni,hogy vàlasszon,vagy az ex vagy èn!
2014. máj. 14. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Kerd ezt töllle:-)
2014. máj. 14. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Tolle, tolle, tolle, tolle, a világ finomabb TŐLE.
2014. máj. 14. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Én biztos megkérném. Ha nem hagyja abba, drasztikus lépéseket tennék meg.

Még ha néha beszélnek, jó, elviseljük valahogy. Na de együtt tévézni, étterembe járni? Akkor is ha jóban váltak el, engem az ideg enne meg és biztos nem hagynám. Nekem ez úgy jönne lenne, hogy még mindig akarnak egymástól valamit.

Nekem a barátom annyit csinált ex ügyben, hogy a kapcsolat elején amikor sztorit mesélt, valahogy mindig ott volt, hogy amikor az exemmel... Egy ideig bírtam, aztán elhordtam a csajt mindennek neki. Mondtam ha olyannyira megbántott téged, mi a szart beszélsz róla ennyit? Adtam neki rendesen. Azután egyszer nem hozta fel. Bár biztosan érdekelte, hogy alakult a sorsa mert megnézni megnézte őt.

Régen úgy gondoltam, lehet fiú és lány közt barátság, de most nem vagyok ebben biztos.

2014. máj. 14. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
A kávé még elmegy, de étterembe azért nem kéne járni.
2014. máj. 14. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:

kerd azt tolle h veled menjem tvzni meg etterembe.

nincsen szad ?

2014. máj. 14. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Zavarnàm hozzà.
2014. máj. 14. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van. Ezt én sem tűrném. Egyáltalán nem vagy önző, ha ilyet kérsz tőle.
2014. máj. 18. 15:22
 8/9 anonim válasza:
Nem vagy önző igazad van. Velem is volt hasonló csak annyiban volt más hogy a barátom és az exe csak beszélgettek neten és én ezt nem bírtam elviselni. Rengeteg veszekedés volt ebből. Próbáld megbeszélni a barátoddal. Meg fogja érteni. Létezhet olyan hogy egy szakítás után jóban maradnak de azért ez túlzás. NEm kell ilyen szoros kapcsolatot ápolnia az exével.
2014. máj. 18. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nálam a közös tévézés meg étterem már inkább a randi fogalmába illik= alkalom egy kellemes kapcsolat ápolására vagy kiépítésére.

Nane szórakozzon! Egy percig sem tűrném.

2014. máj. 18. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!