Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, szerintetek megbocsássak neki?
Van egy lány, igen, elvileg a barátnőm. 2 hónapja vagyunk együtt. Volt 5 kapcsolata ami kicsit furcsa kapcsolat volt. Távkapcsolatban volt az 5 fiúval egyszerre. A legelején mondtam neki, hogy tiltsa le őket és ne beszélgessen a volt "barátaival". Azt mondta oké letiltja őket. 1 hónappal később kiderült, hogy hazudott, mert folyamatosan beszélt velük, mindenféle dolgokról...hadd ne soroljam (szerelem, szex, stb.)
Mikor ezt megtudtam, szakítottam vele, ekkor letiltotta az összeset, és hívogatni kezdett, hogy sajnálja, meg, hogy kezdjük újra stb. Megbocsátottam neki és újrakezdtük.
1 héttel ezelőtt kiderült, hogy az ötödik "barátját" nem tiltotta le, folyamatosan beszélt vele facen, telefonon, viberen és beszélgettek szexről, meg mindenféle dolgokról.
Most nem tudom, hogy mit tegyek.
Szakítottam vele, de nem hagy békén, nem enged el, hívogat üzeneteket hagy stb...letiltotta a gyereket és elmondta neki, hogy én vagyok a barátja.
Most elvileg nincsen már senki.
És nem tudom, hogy mit kellene tegyek.
Egy fiúval sem találkozott, azok csak ilyen netkapcsolatok voltak.
Megbocsássak neki, vagy ne.
Ti mit tennétek?
Nem. Kórosan szeretethiányos, rád fog telepedni, és feszítővassal se fogsz megszabadulni tőle. Hogy az egyik kedvenc idézetemet használhassam:
"Fuss, Forrest, FUSS!", ameddig még tudsz.
de nekem adta a szüzességét.
...
hagyjam el vagy ne.
igen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!