Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Barátnőmmel kb 1 éve hogy vége azért lett vége mert meguntam hogy veszekedett mindenen 2 évig kidobtam de azóta vissza szeretném kapni de ő már nem semmit nem csinál csak megnézi az üziket Viberen fészen nem ír vissza ma láttam ma is csak rám nézett és ennyi én még mindig szeretem
2014. máj. 13. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:

előbb kellett volna rájönnöd erre

most örülhetsz magadnak :D

2014. máj. 13. 01:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom már semmi esélyem?:(
2014. máj. 13. 01:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért én nem mondanám, hogy semmi esélyed, hiszen érdekli, amiket neki írsz. Valahogy azt kéne kideríteni, hogy ő szeret-e még téged…nincsenek közös barátaitok, akiktől lehetne infót szerezni?
2014. máj. 13. 02:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincsen senki mindenki letiltott
2014. máj. 13. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!