Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat:érvek, ellenérvek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat:érvek, ellenérvek?! 18/L

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 23:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10:A testi szükségletek szerintem heti egy alkalommal is "letudhatòk". :P
2014. máj. 12. 23:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Messze van nem talalkoztok siman megcsal a tudtod nelkul beszeltek nem mondja el talalkoztok teljesen megvaltozik nem az lesz aki akkor volt mikor elment ujra megismered ez az enje mar nem tetszik soroljam meg a tavkapcsolat sz@r nem megy csak ha rohadt eros a kotelek es a szerelmetek
2014. máj. 12. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:

A barátommal 4 éve vagyunk együtt,ebből 2 év távkapcsolat,azután sikerült hozzám költöznie 370 km-ről.

a távkapcsolatban negatívum,hogy csak az vállalja be,aki bírja a strapát,hogy bizonyos dolgok hiányoznak és.nagyon sok mindent csak ritkán tehet meg az ember. és azt hiszem a féltékenység is jobban fellángol,hiszen nem tudhatjuk ilyen távolságból,hogy mi is történik a párunkkal.

a pozitívum,hogy az ilyen kapcsolatok nagyon erősek,a bizalom egy idő után sokkal nagyobb,mint a normális kapcsolatokban.

+ nekem minden találkozás olyan volt,mint egy valódi mese,ahogy várja az ember,meglátja... :) most,hogy velem van s boldogok vagyunk,nem bántam meg,hogy kitartottam mellette :)

minden jót!

2014. máj. 12. 23:20
 14/19 A kérdező kommentje:
#12:Szerintem akkor is megtud csalni,ha egy vàrosban lakunk...és lehet,hogy sose tudom meg...
2014. máj. 12. 23:20
 15/19 A kérdező kommentje:
13#:Köszi a tapasztalatokat! :)
2014. máj. 12. 23:21
 16/19 megmondo007 ***** válasza:
Nem tudom van e pozitivuma mert a rendes kapcsolat sokkal sokkal jobb de ha epp szunetre vagytok akkor arra jo a tavolsag, a szerelem mint olyan igenyli a tenyleges fizikai jelenletet mert anelkul a gyenge kapcsolat tonkremegy de az eros is atalakul lehet hogy nem pont jo iranyba, ha tudod inkabb keruld el ezt a lehetoseget mert igy vagy ugy de fajdalmas es rossz
2014. máj. 12. 23:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Én egy éve élek távkapcolatban, én Pesten, a párom Londonban, és januárig így is marad. Havi egy hétvégét töltünk együtt, imádjuk egymást, jól megvagyunk.

Ellenérv: kevés fizikai kontaktus, az érzelmeket nehéz neten/telefonon átadni, folyamatos hiány, neten irkálva pl sokkal könnyebb félreérteni egymást, hamarabb van nézeteltérés, esetenként erős féltékenység, illetve kivételes bizlmat, erőt, kitartást igényel egy ilyen kapcsolat

Èrvek: nem unjátok meg egymás társaságát egyhamar, minden találkozás olyan, mint az első, több időd van a barátokra, családra, hobbijaidra, nem kell mindig összeszedettnek , vonzónak és tiptopnak lenned :-D

Sok szerencsét! :-)

21l

2014. máj. 13. 02:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Köztünk a párommal több mint 300 km van, havonta egyszer vagy kétszer tudunk csak találkozni. Megszoktam, így nekem ez a természetes, de azért szörnyen hiányzik és jó lenne bármikor együtt lenni amikor csak tudnánk. :)
2014. máj. 18. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Előnyét nem nagyon látom. Akinek arra van igénye hogy csak 1-2 hetente szexeljen vagy bármilyen fizikai kontaktusból elég neki ennyi annak megfelelő.

Hátránya rengeteg van. Nekem egy kapcsolatom volt eddig és az távkapcsolat volt. Akkor még nem dolgoztam úgyhogy az utazás anyagilag megterhelő volt. Az egész hétvégémet rá szántam ha mentem hozzá mert 1 napért felesleges órákat utazni.

A haverokkal hétvégén találkozok és ha ő jött akkor nem akart menni társaságba.

Sokkal jobb lehet ha egy lazább hétköznapi napon átmész hozzá ha pl 1 órára lakik motorral vagy ennél is közelebb vagy ha hamarabb ráér ő, akkor elmegy hozzád mire te hazaérsz. Ezen kívül a hétvége is lazán megoldható így, ha közel lakik.

2014. máj. 18. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!