Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kivel járnál szívesebben, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel járnál szívesebben, egy bűnronda, de gazdag pasival, vagy egy jóképű csóró sráccal?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy bármelyiket választod, imádna téged.
2009. dec. 27. 21:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A gazdagnak lenne pénze plasztikai sebészre :D (gazdag: de csak akkor, ha a a korkülömség NAGYON kevés :)) de egyébként 1ből Benkő ugrott be (fúj!) Nekem nem a pénz számít... én gazdag vagyok ... eddig mindig (nagyon :D) szegény fiúkba voltam szerelmes :D.

16/L Virginia

2009. dec. 28. 14:57
 22/28 anonim ***** válasza:
legyen szep es okos a penz nem erdekel....nkm az lenne a fontos h szeressen :'(
2009. dec. 28. 17:34
 23/28 anonim ***** válasza:

Alap hogy egy jóképű csóró pasival (:

A pénz nem számit sokat... de akk már legalább a pasim legyen szép :P

2010. jan. 18. 20:03
 24/28 anonim ***** válasza:
Gazdag rondával.A jóképű csórók miatt mindig rossz volt a "hírnevem"vagyis ez azt jelenti h lenézett a többi fiú/lány,és igaz szerettem,de qrvára szégyelltem,ő nagyon oda volt értem de így járt,most van egy pasim nem annyira gazdag,de legalább ad magára és nem nekem kell mident finanszíroznom!:)
2010. jan. 22. 14:05
 25/28 anonim ***** válasza:
a jóképű csóróval
2011. szept. 1. 13:37
 26/28 anonim ***** válasza:
26%

Én a bűnronda gazdagot választanám!!!:)

Hogy miért? Van pénze mindenre, nem nekem kell dolgoznom, hanem Ő eltart engem és megvesz nekem mindent!!!:) A szépség nem minden:) Sőt ha szegény vagy semmit nem ér, mert éhen is halhatsz tőle!!!És a korkülönbség se számít nagyon! Egy 48éves férfia a barátom, és jól megvagyunk:) Valamint lelkileg is jól megértjük egymást el tudunk beszélgetni, szórakoztató és nem kell az anyagiakon aggódnom:) Így teljes az élet!!

21/L

2011. dec. 11. 11:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lenne ha le írnád magadról hogy bűnronda , és nagyon csóró vagy. De legfőképp buta és tuskó.
2013. okt. 27. 07:28
 28/28 anonim ***** válasza:
gazdaggal
2016. márc. 25. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!