Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a barátnőtök elmenne egy sráccal vacsorázni?

Figyelt kérdés
kitzárólag vacsora, és nem csak ketten voltak
2014. máj. 12. 12:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
milyen sráccal? haverral? én havert még lagziba is elkísértem, és vacsizni is szoktunk a fiúbarátaimmal. néha kettesben néha csoportosan. a pasim is jön néha, de külön társaságaink vannak, úgyhogy legtöbbször mindenki a sajátjaival van. most mi a baj akkor?
2014. máj. 12. 13:06
 12/18 anonim ***** válasza:

3

Ugye akkor is olyan toleráns vagy mikor a pasid megy el egy másik lánnyal vacsorázni?:)

2014. máj. 12. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

persze. miért ne mehetne? pláne, ha többen vannak, de egyedül is elmehetnek.

az, hogy ti azonnal kidobnátok a párotok egy vacsi miatt, csak a ti szegénységi bizonyítványotok. egyszerűen nincs önbizalmatok, ezért ráakaszkodtok a másikra, megfojtva őt ezzel és megfosztva őt a személyes szabadságától. gyűlölnék egy ilyen embert és gyűlölnék ilyen kapcsolatban lenni.

2014. máj. 12. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Elengedném kettesben is, társasággal is.

Van olyan pár ismerősöm, akinek a fiúja egy féltékeny... majdnem csúnyát írtam. De a lány megtalálja a lehetőséget, hogy másokkal barátkozzon (nem megcsalja). Szóval minél jobban szorítjátok, annál biztosabb, hogy elrepül. És aki annyira szorítja, annak halvány fogalma sincs arról, mi az igazi szeretet és szerelem.

Attól, hogy valamit az emberek tömegesen csinálnak (féltékenység, ellenőrzés, megfélemlítés, érzelmi zsarolás), még nem lesz sem helyes, sem igaz!

2014. máj. 12. 13:32
 15/18 A kérdező kommentje:
és a lány elmondta hogy hova megy...szóval nem volt más csak egy vacsora
2014. máj. 12. 13:34
 16/18 A kérdező kommentje:
igen csak haver
2014. máj. 12. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Na én kivágnálak mint macskát sz...rni, ha nekem ezen hisztiznél :D De várj, lebontom:

1. haver

2. "Mit csinálnátok ha a barátnőtök elmenne egy sráccal vacsorázni?"

3. kitzárólag vacsora, és nem csak ketten voltak

na most ha nem cask ketten voltak, akkor meg végleg nem értem, hogy mi a baj. de mondok még valamit:

van egy haverom aki picit messzebb lakik, és necces lenne neki hazataxizni, mert rohadtul drága lenne. ezért van, hogy nálam alszik. na bummmmm:D és mégse csaltam meg a pasimat! sőt, van hogy a pasim is nálam alszik meg ez a pasi is :D aztamindenit:D

2014. máj. 12. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne ,addig megdugnám a barátnőjét.
2014. máj. 15. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!