Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinalnatok a heleyembe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalnatok a heleyembe? Tegyem felre a buszkesegem es menjek el vele?

Figyelt kérdés

A baratom unokatestvere eskuvoje 2 het mulva lesz. Ugy volt hogy vele megyek, de hetfon meggondolta magat, inkabb megse menjek mert akkor tobb penzt kell adjon (naluk az a szokas, es annyitt adnak amennyit a szulei is kaptak anno). Eleg rosszul esett. Ma meggondolta magat hogy megis inkabb menjek vele. Nem tudom miert, nem arulja el.

Masfel eve vagyunk egyutt. O 24 eves es dolgozik, en 22 egyetemista.

2014. máj. 11. 09:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én ilyen anyagias családba be se akarnék kerülni.

Meg amúgy is milyen dolog már, hogy egy "szokás" pénzhez van kötve.

Aztán ha valakinek nincs, akkor vegyen fel kölcsönt, mert szokás? Szánalmas

2014. máj. 11. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem érzem, hogy baj van a sráccal csak azok csőrét b*szogatja akik elvárják, hogy tartsák el. Ha mindenki a saját részét fizetné akkor vakarnák a fejüket, hogy nem kéne menni, de ha a srác nem tudja állni a költséget akkor fúj anyagias. Kíváncsi vagyok, hogy vajon az itt lévő szánalmasan undorodók állnák-e a párjuk költségét, hogy együtt legyenek:)
2014. máj. 11. 18:26
 13/16 A kérdező kommentje:

ha majd az en reszemrol hivnak en fogok fizetni

es en vettem ajandekot szulinapra kettonk neveben

2014. máj. 11. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez csak kifogás. Nem akarja, hogy úgy lássanak téged az esküvőn, mint egy leendő feleséget. Nem kell elmenni, de járni sem kell vele tovább. Ez nem büszkeség kérdése, hanem önérzet, és a kapcsolat tisztázása.
2014. máj. 12. 14:10
 15/16 anonim válasza:

Szerintem nem erről van szó, inkább csak anyagias. Ha kinézik emiatt akkor megértem őt, hogy ennyit "kell" adni. Sok helyen ez a szokás, bár én ezt sohasem értettem.

Menj el vele, ha szeretnél. Pont az a lényeg, hogy rájött fontosabb vagy, mint a pénz. Ez az én véleményem. :)

2014. máj. 12. 20:35
 16/16 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat vegulis elmegyek vele
2014. máj. 12. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!