Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki?
Az az igazság, hogy nemsokára 17 leszek(ősszel), de még nem volt barátom.
Nem vagyok csúnya, járok többfajta edzésre is, sok minden érdekel és vannak barátaim, és legjobb barátaim is. Elégedett vagyok önmagammal. :)
Sajnos nem sok időm lenne egy kapcsolatra, de persze minden tőlem telhetőt megtennék.
Mit gondoltok, szerintetek ez normális? Mármint baj, ha egy lánynak 16 évesen még sosem volt barátja? Mennyiben nehezíti ez meg a későbbiekben a dolgokat?
Ebből is látszik, hogy egyre több a hülye, aki normálisan gondolkozik azt is megpróbálják átállítani az ő oldalukra.
Ne hallgass a "barátnőidre", bár nem tudom milyen barátnők is azok, akik folyton szekálnak...
3. voltam 21 éves vagyok.
Sajnos az emberek többsége ilyen... mármint, hogy cseszeget másokat, azért mert még nem volt senkije, nem szexelt stb. Engem sose érdekelt ez a téma. 16 éves korom óta van barátom, de egyszer se fordult meg a fejemben, hogy kevesebb lenne az nálam, akinek még nem volt senkije se. Addig jó, amíg így gondolkodsz. Sokan kapcsolatfüggők- na annál rosszabb nincs. Ha egyedül is jól érzed magad, akkor tiéd a világ.
34 éves nő vagyok. Szerintem egyáltalán nem ciki, csak ne görcsölj rá a témára. Ja, és ne hallgass senkire, csak a saját szívedre.
Nekem 14 éves koromban volt az első barátom, aki akkor 20 éves volt, és akkor veszítettem el a szüzességem is, de ha visszaforgathatnám az idő kerekét, akkor a mai eszemmel bizony várnék az első együttléttel.
De utólag már nagyon könnyű okosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!