Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy HIV+ lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy HIV+ lánnyal?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon csinos, aranyos 20 éves lánnyal. Megszerettem úgy érzem, de sajnos HIV+. Születéskor fertőződött meg az anyukájától. De kordában tartják a betegségét. Nem tudom működhet egy ilyen kapcsolat. Szexről le kéne mondanom szerintem, de mondjuk gumival lehetne azért..
2014. máj. 10. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban azt mondanám, hogy félnék tőle, viszont megismerkednék vele ha lenne rá lehetőségem. Nagy eséllyel minden erőmmel azon lennék, hogy segítsek neki, mert már vannak manapság is olyan jó eredmények, hogy bizonyos esetekben még gyógyítható is. Most itt ebben a pár sorban nem tudnám megmondani hogyan mennyiért és mennyi idő alatt, de ha a barátom lenne és nagyon szeretném, tuti rááldoznám az életem egy részét.
2014. máj. 10. 17:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja, még annyi, hogy a szomszéd 16 éves lány meggyógyult a rákból, pedig utolsó stádiumban volt. Úgyhogy én már bármit el tudok képzelni :) Soha nem késő!
2014. máj. 10. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!