Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan óvszerdoboz, amiben csak 2 gumi van? Vagy át vagyok verve?
Még friss a kapcsolat, de elég megbízhatónak tűnt eddig a barátom, bár most volt egy kis bizonytalankodás, "szünet", de azt mondta, hogy nem csinált semmit, hozzá sem ért más lányhoz.
Ám... a legutóbbi (szünet előtti) szeretkezésünkkor azt mondta, h elfogyott az óvszere. És most, a szünet után első alkalommal mikor együtt aludtunk, kétszer szeretkeztünk, és mikor harmadjára került volna rá sor, mondta, hogy nincs több óvszer. Láttam is, tényleg csak 2 óvszer volt a dobozban, de azt nem figyeltem, h bontott volt-e már. Szóval most kicsit megijedtem, h lehet mégis volt valakivel a szünet alatt?! Bár hűséges típus, mégis bennem van a félsz. Vagy van olyan doboz, amiben csak 2 gumi van? Egy szürke kis doboz volt. Akkor, ott nem kapcsoltam, úgyhogy nem tudtam kérdőre vonni. Most akkor át vagyok verve? Vagy mi állhat a háttérben?
nagyobb gondod ne is legyen
arra nem gondolsz, hogy egyedül használta el valami poénra? vagy kiesett vagy mit tudom én
Tényleg ne legyen ebből gond. Szerintem is egyedül elhasználódott.
Ezért ne szakíts.
Amúgy meg a szünet alatt beleférhetett volna bármi. Szerintem. A szünet az szünet. Jogos, hogy ha nem ismerné be mert a szünet nem jelenti hogy hűségesnek kellene maradnia.
És ha szünet alatt gumit használt akkor meg nem kell félned sem.
Ha egyedül elhasználódhatott, akkor oké. Nem tudom, hogy működik ez a fiúknál. :)
Persze, szünet alatt lehetett volna bármi, nem is vontam kérdőre, hogy volt-e valakivel, Ő maga mondta magától, h nem volt semmi senkivel.
Most arról, hogy szerintem mennyire nem old meg semmit a "szünet", nem beszélnék.
De az, hogy elfogyott egy koton, még nem 100%, hogy azt jelenti, hogy nővel volt. Én is vertem már ki kotonban, amikor túlzottan kanos voltam, mert úgy izgatóbb.
De egyébként ha belementél ebbe a szünet marhaságba, azzal pont aláírtad, hogy azalatt akármit csinálhat. Elvégre akkor nem voltatok egy pár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!