Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? (többi lent)
Egy eleg bonyolult helyzetbe kerültem,kerlek adjatok nekem valami tanacsot.
Fel eve megismerkedtem egy ferfival. Tudtam, hogy nös es gyerekei vannak. En nem akartam töle semmit igazabol, plane nem erzelmek nelkül es ezert inkabb kezdtem öt kerülni, hatha rajön magatol is, hogy en nem leszek a szeretöje. Igaz egyszer-ketszer elmentünk kavezni es beszelgetni, de semmi testiseg nem törtent.
A felesegeröl sosem mondott semmit, pedig ismerem is a nöt szemelyesen, ahogy az egesz familiat, csak mindig lattam rajta, hogy letört.
Jomagam egyedülallo vagyok, anyamekkal laktam akkoriban.
Ö mindig elpanaszolta, hogy mennyit dolgozik es milyen faradt, aztan en is elsirtam, hogy anyamek kihasznalnak, hajtanak otthon is meg minden teren es miattuk nem volt mar reg senkim se.
Ahogy telt az idö, egyre kevesebbszer lattam,es utana hirtelen elökerült es azt mondta, hogy sokaig ö sem tudta, mit erez, de mostmar tisztaban van vele, hogy szerelmes belem. Meglepödtem. Aztan egy honapja beallitott hozzank. Annyit mondott, hogy negyszemközt akar velem beszelni, de siessünk. Felrementünk es nagy komolyan azt mondta, hogy jol gondoljam meg, mert a kocsiban ül a ket fia, elhagyta a feleseget es ha akarok egy jobb eletet, fogjam a holmimat es menjünk. Ez annyira spontan örültsegnek tünt, hogy belementem, mert elegem volt anyamekbol.
Jelenleg egy berlakasban elünk a ket gyerekkel. Reggel, mikor hazaer a munkabol elviszi a gyerkeket ovodaba, iskolaba, aztan alszik, delutan elmegy ertük, hazahozza es visszamegy dolgozni. Csendes, szinte sose beszelünk, kiveve az elsö par napot, akkor minden tökeletesnek tünt. Ha veletlenül talalkozik a tekintetünk rammosolyog, a ket kisfiuval ugyanolyan mint mindig. Konyhapenzt nem gyakran hagy, legtöbbször ö vasarol.
Fogalmam sincs miert csinalja ezt, en nem igy ismertem meg. Tudtam, hogy valamni nem stimmelt a csaladban, azt is sejtettem, hogy a neje volt a ludas, ugyebar eleinte, meg mindig, ha sikerült elkapnia en meghallgattam öt, de nem ertem, hogy most mi ez a viselkedese.
Szerintem ő is bizonytalan veled kapcsolatban!
Valami igazolást várhat, h meg-e érte ezt...
Am sztem nincs gáz! Csak igazából most ismerkedtek..
Mennyetek el sétálni este stb..
Ha annyira idegennek tartott volna, akkor miert hozott magaval? A gyerekekre vigyazott volna mas is.
Nem tudom mi zajlik benne, azert egy jopareves hazassagbol lepett ki egyik naprol a masikra.
az a helyzet hogy sokat dolgozik, altalaban mindig faradt. delutan elmegy, reggel hazajön. ez mindig igy ment. reggelente lattam munkasruhaban, ahogy faradtan tereli a gyerekeket maga elött. Annyira hirtelen jött ez az egesz es annyira meresz örültsegnek tünt, hogy egyszerüen belementem.
Az utolsonak igaza van, meg nem ismerem. Annyit mindenesetre tudok, hogy az olyan kategorias ferfiak mint ö, talahatott volna nalam szebbet es jobbat is.
Ha kilép a házasságából és egyből beleugrik egy másik kapcsolatba, valószínűleg rá fog jönni, hogy hülyeséget csinált. Rosszabb esetben visszamegy a feleségéhez, jobb esetben egyedül marad. Egy kapcsolat vége után következik a "gyászidőszak", amikor is rendbe tudja rakni magában a dolgokat, hogy ki miben hibázott a kapcsolatban és mit fog másképpen csinálni. Ha ez nincs meg és esetleg benne marad egy új kapcsolatban, az csak küszködés lesz, ráadásul ugyanazokat a hibákat fogja elkövetni, mint a régi kapcsolatában.
Azzal, hogy a "neje volt a ludas", nem értek egyet ismeretlenül sem, mert egy kapcsolathoz mindig 2 ember kell és ha valami már nem működött, arról nemcsak az egyik fél tehet, hanem mindkettő.
Szerintem ő nem érzi jól magát ebben az új helyzetben.
Utolso!
Az emberben azota van nemi elet, miota en fözök ra. A felesegen minden rajta volt, kiveve a csaladanya szerepe. Nem ismertem annyira közelröl, de epp eleget lattam belöle.
Vilagi nökent eldegelt a gyerekeivel, a kisfiuknak sokszor el kell magyaraznom olyan alapvetö dolgokat, hogy en sem hiszem el azt, hogy ezeket az anyjuk nem tanitotta meg.
Mint pillanatnyilag, akkor is rengeteget dolgozott az edesapa, csak kezdett mar belöle kifogyni az elet.
Mindenesetre ravilagitottal a kerdesre a megfelelö szemszögböl, mert en is erre gondoltam, hogy most labadozik az elözö kapcsolatabol.
Nem zavarom meg a gondolatait, tudom, hogy ez kritikus idöszak egy ember eleteben, igy en egyelöre csak vegzem jelenlegi teendöimet, ennel se többet se kevesebbet nem teszek, azt hiszem ez most igy a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!