Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 168 cm magasságommal van esélyem a nőknél?
Nálam nem lenne, félreteve azt, hogy nem vagyok egyedülallo..
Szóval sosem lett volna, mert én magam 174 magas vagyok..
A férjem csak 176
Tehát szerintem teljesen esélyes egy nálad alacsonyabb lánnyal összejönnöd...
Nekem a frjem most vallotta be, hogy mindig félt ettől, ő sem tartozik az igazán magas férfiak közé, a haverjai magasabbak...
Mármint engem látott a haverjaival dumálni, és hogy szeribte hozzájuk a magasságomból kifolyólag jobban illettem , és attól félt, hogy " mikor jövök rá erre"
Tiszta gyagya.. Nem a magasságát szeretem...ennek ellenére egy alacsonyabb férfi nem jutott volna el odáig nálam, hogy beleszeressek, nem adtam volna esélyt..
Nem a kinézet miatt, tehát a társadalmi elvárások miatt, haenm azért mert így is zavar a saját magasságom, túl nagynak érzem magam, pedig nincsenek súlyproblémáim...
Ha szingli lennék, nálam nem lenne esélyed akkor sem. Nem kezdtem soha ilyen pasikkal mert számomra férfiatlanok. 175 centi vagyok. Szóval nálam alap hogy 180 felett legyen a partner. A férjem pl 190 centi és ez pont jó.
De egyébként miért ne lenne esélyed? Több alacsony pasi ismerős van a férjem baráti körében, és mindnek van komoly kapcsolata. 6-7 éves együtt élős, komoly kapcsolatokról van szó, nem pár hónapos semmiségekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!