Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most mit tegyek? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit tegyek? (Bővebben a kérdésről lent. )

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,4 hónapja vagyunk együtt..Eddig tök jól elvoltunk,semmi gond nem volt,szeretjük egymást.De pár napja elmentem szórakozni.Mivel barátnőmmel 180 km-re lakunk egymástól,ő most nem volt velem.Elvoltam a haverjaimmal,tök jót buliztunk,de akkor történt valami furcsa dolog...Megláttam egy lányt..Azonnal elkezdett ezerrel verni a szívem,s azt hittem mindjárt megőrülök,ha nem mehetek oda hozzá.Megszólítottam,elbeszélgettünk,kiderült hogy nincs barátja,és irtó rendes lány volt! Nagyon megtetszett,s aznap este haza is kísértem.A kapuban csak puszi volt,de én adtam neki egy szájrapuszit is.Tudtam hogy nem szabad,de nem bírtam ki.A vak is látja,hogy tök szimpi vagyok neki,így megbeszéltük,hogy valamelyik nap elmegyek hozzá,és megnézünk egy filmet.Érzem,ha több időt töltök vele,biztos belé szeretek.(Így is mindig rá gondolok.) Barátnőmet nem akarom elhagyni,mert nagyon közel állunk egymáshoz lelkileg is,és én nem tudnám elereszteni.Mit lenne helyes tennem? Remélem valaki tud normális választ adni. 20/F
2009. dec. 27. 12:27
 1/5 anonim válasza:

Hallgass a szívedre és a megérzéseidre.

De ez olyan szitu, hogy ha a barátnőddel maradsz, bánni fogod, hogy nem éltél az új adta lehetőséggel, ha meg elhagyod a jelenlegi párod, azt fogod bánni.

Csak te tudhatod, hogy mit kell tenned. A kérdés, hogy a jelenlegi is megdobogtatja/megdobogtatta-e ugyanígy a szíved...

2009. dec. 27. 12:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg.
2009. dec. 27. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:

csúnya dolog, de egy ideig próbáld meg a kettős játékot. ezzel a kis érzelmi kilengéssel már úgyis megcsaltad a barátnődet...

az idő úgyis eldönti, h melyikük az igazi. bár a távkapcs sose jó.

én is játszottam már két kapura, nem volt könnyű, de a végén mégis kiderült, h ki az igazi. azóta már együtt élünk, és tényleg jól döntöttem :)

2009. dec. 27. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösz,nem.Egyiküket sem szeretném átverni.
2009. dec. 27. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát.. én inkább egy történettel reagálnék: Barátnőm (nevezzük Annának) 21 éves, s már 2-3 éve együtt van a barátjával(aki legyen Tibi, 19) akivel csak 7végén, max még hétközben 1-2 nap találkoznak, mostanában folyamatosan veszekedtek, de egyébként iszonyat szeretik 1mást, de Annának hiányzott valami a kapcsolatból, majd Anna megismert 1 srácot, akivel sokkal jobban kijött, hirtelen úgy érezte, h ki kell próbálnia, különben ki fog hagyni valamit. Anna megcsókolta a srácot, majd szakítottak Tibivel. 1hétig bírta, majd újra összejöttek Tibivel, s Anna rájött, h Tibi kell csak neki.

Végül rájött Anna, h naggggyon rosszul tette volna, ha kavar a sráccal, mert nem is tetszett neki igazán, csak jó érzés volt neki, h vki van ott vki más is, nem csak a Tiborc.

Sztem nálad is ez van, h most jött vmi új, ami felkavart és valahogy rá kell jönnöd nagyon gyorsan, h mit is akarx, mi lenne a jó, melyik csaj lenne a jobb választás. Ha meg belemész az új csajjal 1kapcsolatba, h ott van még a barátnőd a lelkiismeret furdalás elkerülhetetlen lesz, s csak neki fox szenvedést okozni.

2009. dec. 28. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!