Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit tegyek? (Bővebben a kérdésről lent. )
Hallgass a szívedre és a megérzéseidre.
De ez olyan szitu, hogy ha a barátnőddel maradsz, bánni fogod, hogy nem éltél az új adta lehetőséggel, ha meg elhagyod a jelenlegi párod, azt fogod bánni.
Csak te tudhatod, hogy mit kell tenned. A kérdés, hogy a jelenlegi is megdobogtatja/megdobogtatta-e ugyanígy a szíved...
csúnya dolog, de egy ideig próbáld meg a kettős játékot. ezzel a kis érzelmi kilengéssel már úgyis megcsaltad a barátnődet...
az idő úgyis eldönti, h melyikük az igazi. bár a távkapcs sose jó.
én is játszottam már két kapura, nem volt könnyű, de a végén mégis kiderült, h ki az igazi. azóta már együtt élünk, és tényleg jól döntöttem :)
Hát.. én inkább egy történettel reagálnék: Barátnőm (nevezzük Annának) 21 éves, s már 2-3 éve együtt van a barátjával(aki legyen Tibi, 19) akivel csak 7végén, max még hétközben 1-2 nap találkoznak, mostanában folyamatosan veszekedtek, de egyébként iszonyat szeretik 1mást, de Annának hiányzott valami a kapcsolatból, majd Anna megismert 1 srácot, akivel sokkal jobban kijött, hirtelen úgy érezte, h ki kell próbálnia, különben ki fog hagyni valamit. Anna megcsókolta a srácot, majd szakítottak Tibivel. 1hétig bírta, majd újra összejöttek Tibivel, s Anna rájött, h Tibi kell csak neki.
Végül rájött Anna, h naggggyon rosszul tette volna, ha kavar a sráccal, mert nem is tetszett neki igazán, csak jó érzés volt neki, h vki van ott vki más is, nem csak a Tiborc.
Sztem nálad is ez van, h most jött vmi új, ami felkavart és valahogy rá kell jönnöd nagyon gyorsan, h mit is akarx, mi lenne a jó, melyik csaj lenne a jobb választás. Ha meg belemész az új csajjal 1kapcsolatba, h ott van még a barátnőd a lelkiismeret furdalás elkerülhetetlen lesz, s csak neki fox szenvedést okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!