Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sexi a szakállas vagy borostás férfi?
"Az attól függ, hogy milyen idős (pl. tizenéves hormonbajusz nem menő), illik-e hozzá. Én személy szerint szeretem a borostás pasikat, olyan férfiasnak tűnik tőle vki, de a szakállat nem szeretem:)"
Nekem 13-18 korom között "hormonbajszom" volt.
Sosem értettem hogy miért röhögnek rajtam. :D
Volt mellé pocakom is és hosszú, göndör hajam is. :'DD
Mindenki csak cikizett, sosem értettem miért.
Hát itt a válasz. :D
Én vagyok az aki fiatal korában bajuszt viselt. :D
Nos ez ugye a tízes éveimben volt.
Utána elkezdtem a mindent leborotválok dolgot.
Akkor meg azért nevettek rajtam, mert kis bu*zi pofám volt.
Utána jött az, hogy körszakállt viseltem.
Hát ez a harmadik variáció se jött be a csajoknak.
Bár volt egy aki rám volt indulva.
Utána Gerard Butler-t (Operaház Fantomja, 300, Tomb Raider II, Próbatétel) utánozva elkezdtem borostát viselni. Itt se vettem észre semmi különöset, persze nem is hordtam sokáig mert fura volt.
Aztán megint elkezdtem csupaszon hordani a pofám. :D
Aztán párszor elkezdtem hordani újra a borostát, de végül 1 hét után mindig lenyírtam. Mostanában amióta szakítottam a barátnőmmel aki a csupasz mellett volt, újra elkezdtem borostát növeszteni. Úgy veszem észre hogy ha borostám van akkor tetszem a csajoknak, ha csupasz vagyok akkor meg nem. Úgyhogy maradni fog! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!