Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Űdv,16 éves vagyok a barátnőm 14 éves, ez a 6. alkalom h egyűt vagyunk és most velem volt az első csókja,1 honapja lesz pénteken hogy egyűtt vagyunk, szerintettek ez menyire lesz hoszu távu kapcsolat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 13:25
12/19 A kérdező kommentje:
Mert, iskolábban a tanárok túl sokkat variáltak és a szüleinek elmondták, de már közép sulis vagyok és csak hétvégente találkozunk,
2014. máj. 7. 13:42
13/19 A kérdező kommentje:
Szerintem, telorol vagyok...írtam is,!-.-"
2014. máj. 7. 13:44
14/19 A kérdező kommentje:
És, a többi 5 kapcsolatunk az mind nagyon rövid volt 1 hét, 2 hét. Ez a legtovább tarto kapcsolatunk.
2014. máj. 7. 13:46
15/19 anonim válasza:
Tudod ha csak egyszer kulturáltan átnéznéd amit írsz és vennéd a fáradtságot a kijavítására akkor nem kéne még több marhaságot írni ahol magyarázkodsz hogy mit miért írtál el.
16/19 anonim válasza:
Ez a "telóról vagyok" legalább annyira nem mentség, mint a "dehát be voltam rúgva"
Akkor írj lassabban! Már 16 éves koromban is égett volna a pofámról a bőr, ha ilyen zagyvaságokat adtam volna ki a kezemből "írás" címén, mint amit te itt összehordtál. Még a kérdésed értelmét sem lehetett csak sokadjára kihámozni.
A lányka hamar rájön majd, mekkora tirpák vagy, és hamar ott fog hagyni, ez a jóslatom.
18/19 anonim válasza:
Hat ez eleg poenos :D
Telorol max az a mentseg , ha ekezet nelkul irsz :D de azert ez mar tulzas :D
Latod en is telorol vagyok
19/19 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. 30-35 éves korotokig maradtok együtt. Amúgy vicces, hogy az együttet következetesen egy t-vel és hosszú ü-vel írod. Nekem is volt annó egy diszlexiás osztálytársam, de ő nem volt ennyire mókás. Üdv én is telorol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!