Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja, h meglássam, ki is ő valójában?
Hát először is, talán ne neten ismerkedj elsősorban.
Mostanira pedig a tanácsom: a fiúnak lehet ,hogy önbizalomproblémái vannak, ha még egy képet sem tudott küldeni mailen.Randizni meg csak valami általad jobban ismert helyen. Én személy szerint nem mennék bele látatlanban egy ilyen randiba.
Köszi a válaszokat, a tanácsokat megfogadom!
Igazság szerint nem neten ismertem meg, tehát nem ilyen chat, meg egyéb oldalakon, hanem egy ismerős által. Segítséget kértem, őt kaptam. Többször beszéltünk már, a hangját is hallottam. Annyit biztosan tudok, h nem egy 40 éves pedofil, valahol a 20-as évei elején mozoghat.
Mondd el neki, hogyha nem láthatsz róla képet, videót, lóf@szt, valamit, akkor nemhogy nem találkoztok, de valóban, megszakítasz vele minden kapcsolatot.
Ilyet nem lehet a véletlenre hagyni. Ez meg elég flegma bunkó dolog, hogy majd meglátod, oszt kész, ilyet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!