Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak ti szoktatok szerelmes verset írni párotoknak?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy? Néztek a neten egy verset és leírjátok, vagy magatok írjátok? Lényegében mit is kell tartalmaznia a levélnek? Régebben hogy mentek ezek a dolgok, es mit gondtok róla?2014. máj. 5. 22:09
1/11 anonim válasza:
Persze!
Értékeli is az asztalfiókom.
2/11 anonim válasza:
Mai lányok többsége nem érdemli meg.
3/11 anonim válasza:
Ezt nem lehet elmondani. Ha jön az ihlet, jön, ha nem, akkor nem.
5/11 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy jótanácsot, nem írsz csak azért, mert Ő elvárja...márpedig ha nem tudod és akarod lendületből megírni, akkor csak szenvedés lesz a vége...a kérdésed alapján nem akarsz verset írni, szerintem ne vesztegesd vele az időd, csinálj inkább olyat, amit Te is élvezel. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Meglepném, mert tudom hogy jól esne neki:) Es ezért nekem bőven megéri a fáradtságot:) Csak nem tudom hogy mennek ezek a dolgok...
2014. máj. 5. 22:14
7/11 anonim válasza:
én karácsonyra kaptam barátomtól és ő úgy csinálta h egy részét koppintotta, viszont egy részét pedig magától írta, szülinapoma meg egy olyan verset kaptam, amit megkért h íjron meg egy haverja. 18L
8/11 anonim válasza:
Mi az h nem érdemli meg?
A művészet maga a cél, a lány a múzsa, az eszköz.
A kalapács nem érdemli meg a szeg beütését?
9/11 anonim válasza:
# 8
Ha nem értékeli, nem érdemli.
10/11 anonim válasza:
Két nőnek írtam valaha egy-egy szerelmes levelet, életem két legnagyobb tévedése volt. Mindenki vonja le a tanulságot, hogy érdemes-e nekünk, férfiaknak ilyen meg nem hálált apróságokra időt pazarolni. Mert szerintem nem. Nagyon nem. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!