Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kapcsolatom es es sulyos depressziosok vagyunk. Van valaki aki segiteni?
sziasztok. Van egy kapcsolatom. De az elejetol kezdem inkabb.
Februar-28 an volt este. Ki irta hogy 7 es fel ev utan van remeny es van ki ut a depressziobol. En ra irtam de csak masnap irt vissza. Es elkezdunk a depressziojarol beszelni. En is az vagyok. Es sulyos depresszioba estem mar lassan 1 eve. Es talakoztunk egyszer de o nem pesten lakik hanem veszprembe. Szoval nem nagyon tudunk talakozni de majd ezt meg oldjuk. Es talakoztunk es amikor setalgatunk es beszelgetunk fel hozta a temat vagyis a depresszios temat. Es arrol beszeltunk. De a vegen mondta hogy szeret es mondtam neki hogy en is ott. Nagyon nehez volt vissza engedni. De nem ez a lenyeg. Hnem a depresszio probalunk le szokni rola de csak mi kozosen ki szoktunk talani dolgokat hogy kb 1 hetig ne mergeze meg magat en meg ne vagdosam. De nem birjuk ki. szoval ezt kenne orvosloni. Tudtok valami mogyszert hogy hogyan szokhatunk le? De mar mind ketten probaltuk a dokit. De nem segitet. Szoval ti hogyan tudtaok le szokni. Kerlek segitsetek? O a szerelemem. Es segiteni akarok neki es o is nekem. Szoval valami tipp? Bocsi hogy nem olyan jo a szoveg. De szerintem ertitek a lenyeget. :) kerlek segitsetek.
A depresziób két ki út van
1 környezet váltás
Mindent és mindenkit ott hagyni
2 öngyilkoság
Utóbbit többen választják mert egyszerűbb :)
Súlyos pánikrohamaim voltak.Szakembertõl kaptam antidepresszánsokat,prazolexet,arketist.Három év hiábavalóreménykedés után,megismertem egy pasit,aki a szeretetével,figyelmével,törõdésével teljesen kigyógyitott,és a gyógyszereket is letettem egyik naprol a másikra!A lényeg a bogyók tisztára drogos külsõt és elvont gondolkodást váltottak ki!Nagyon nem jók,nem gyógyitanak hanem mégjobban elnyomnak.Sajnos.
Próbálljatok egy teljesen más életsilust elkezdeni,és célt kitûzni.Nem lehetetlen csak a megfelelõ társ kell a sikerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!