Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sírás, de szerintetek vannak emberek akik egyedül élik le az életüket?
Biztos van.
De csökkentenéd az esélyét, ha nyitnál emberek felé és nem lennél elzárkózott.
Sracok Alljatok neki Gyurni es MMAzni.
Az egy dlog h csunyak vagytunk,de legalabb nekelljen meghunyazkodni aZ alfahimek elott.
CSajok tik meg fitnnes es diueta,es dreppeljetek sokat:)
Ha ez az allapot TENYLEG bant teged akkor valtoztatsz onmagadon:)
Hogyne lenne,nem is olyan kevesen.Főleg a mai világban amik mennek az alapján pedig még több lesz.Magam is ilyen vagyok,és már nem is tudom lesz-e egyáltalán valaha az életemben nő.Mivel idáig nem volt,ezután meg már nehéz hinni is benne...
22/F
Legalabb nem vagy remenytelenul szerelmes valakibe.
En meg olyan lanynak sem tudom csapni a szelet akit amugy kedvelek es tetszik is, mert nem ot szeretem. Inkabb tonkremegyek es elpusztulok, de nem tudnek szerelmet hazudni.
Minden egyes ebredes feler egy lidercnyomassal.
Azert beszaras milyen szanalmas dumakat irtok ide.Most irjam le h en megertelek.Holnap ha felkeszl akkor is nyomi leszela s uliba.jajj es holnap utan is.......
JO csaj kene mi?Mindenkinek jo csaj kell.Hat akkor legalabb probalj meg JObb pasi lenni annal mint ami most vagy.Senkis e fogja megfogni a kezedet es segiteni rajtad.Te eleted Te dontesed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!