Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem sírás, de szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sírás, de szerintetek vannak emberek akik egyedül élik le az életüket?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok és nem tudom h hol mikor és hogyan. Barátokra már nem számíthatok mindnek gyereke van nem érnek rá.
2014. máj. 4. 22:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én 18 éves fiatal nőként gondolom így, én is ilyen vagyok. Jó tudom, sablonszöveg hogy egyszer mindenkinek eljön az igazi meg a tökéletes kapcsolat de ez csak kamu. Főleg az alapján, hogy ismerem magam eléggé antiszoc hajlamú vagyok, sokszor nem is vágyom rá hogy valaki itt nyüzsögjön mellettem.
2014. máj. 4. 23:08
 12/22 Noydra ***** válasza:

Biztos van.

De csökkentenéd az esélyét, ha nyitnál emberek felé és nem lennél elzárkózott.

2014. máj. 4. 23:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Sracok Alljatok neki Gyurni es MMAzni.

Az egy dlog h csunyak vagytunk,de legalabb nekelljen meghunyazkodni aZ alfahimek elott.

CSajok tik meg fitnnes es diueta,es dreppeljetek sokat:)

Ha ez az allapot TENYLEG bant teged akkor valtoztatsz onmagadon:)

2014. máj. 4. 23:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, és félek, hogy én is erre a sorsra jutok. Sajnos toronymagasak az igényeim, legalábbis külső szempontjából, a türelmem meg kb. a nullával egyenlő. Ez alatt például azt értem, hogy nem jönnék össze olyan pasival, aki iránt nem érzek azonnal vonzalmat. És hogy hol itt a bibi? A férfiak 90%-a ide tartozik...
2014. máj. 4. 23:12
 15/22 A kérdező kommentje:
4 éve lett vége utolso kapcsolatomnak. Edig öszejötek a dolgok de 4 éve mintha fordult volna az életem
2014. máj. 4. 23:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne,nem is olyan kevesen.Főleg a mai világban amik mennek az alapján pedig még több lesz.Magam is ilyen vagyok,és már nem is tudom lesz-e egyáltalán valaha az életemben nő.Mivel idáig nem volt,ezután meg már nehéz hinni is benne...

22/F

2014. máj. 4. 23:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Legalabb nem vagy remenytelenul szerelmes valakibe.

En meg olyan lanynak sem tudom csapni a szelet akit amugy kedvelek es tetszik is, mert nem ot szeretem. Inkabb tonkremegyek es elpusztulok, de nem tudnek szerelmet hazudni.

Minden egyes ebredes feler egy lidercnyomassal.

2014. máj. 4. 23:16
 18/22 anonim ***** válasza:
30 után repülnek az évek de ha jól tartod magad egészség meg külső akor egy 24 éves csajt is simán megkapsz
2014. máj. 4. 23:19
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Azert beszaras milyen szanalmas dumakat irtok ide.Most irjam le h en megertelek.Holnap ha felkeszl akkor is nyomi leszela s uliba.jajj es holnap utan is.......

JO csaj kene mi?Mindenkinek jo csaj kell.Hat akkor legalabb probalj meg JObb pasi lenni annal mint ami most vagy.Senkis e fogja megfogni a kezedet es segiteni rajtad.Te eleted Te dontesed

2014. máj. 4. 23:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Bizony, hogy vannak. Üdv a klubban. 31/F
2014. máj. 5. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!