Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az ilyesmi mennyire idegesítő a barátotoktól?
Lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,és mindig amikor mondja,hogy nem ér rá találkozni, vagy ilyesmi, nem tudom miért,de ösztönösen kijön a számon az, hogy nem érdekellek többé?Vagy ha csoportban vagyunk valamilyen vizsgán angolon,és nem néz rám,mindig mondom utána, hogy nem is nézett.. ekkor mondja,hogy nem igaz ez.
Ma is mondtam neki a nem érdekellek már többé-s cuccot,mondta mért kérdezek ilyeneket mindig,és kicsit idegesítő, kicsit csak akkor mondta, amikor kérdeztem,hogy nagyon? Elnézést kértem tőle telefonon, többször,mondta nem haragszik, és írtam neki még egy üzenetet,hogy nagyon sajnálom,ha bármi nem tetszik neki szóljon és változtatok.. Ugye nem lesz ebből komolyabb baj? :( Mikor elköszöntünk telefonon,mondtam hogy szeretlek,ő is mondta,hogy én is szeretlek.
Holnap találkozok vele,említsem még,hogy sajnálom,vagy felejtsem el? Lányok!Nektek mi a véleményetek erről?Tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!