Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ebből kihozni, segítsenek!?
Figyelt kérdés
Kedves olvasó, látogató.
Azzal kezdeném, hogy nagyon szeretem a barátnőm. Nemsokára a születésnapja lesz. Szeretném meglepni, vagy nem is tudom, hogyan merjek fogalmazni ebben a helyzetben. Az a helyzetem, hogy szűkösen élünk (az én családom), eléggé. Születés napjára úgy gondoltam egy kissebb vacsorát hoznék össze náluk. Mire haza érne iskolából délután sültkrumpli és sajtospulykamellel várnám félig besötétíttve, egy gyertya az asztalon, mellette egy szál rózsa. (ajándékra már nem telik)
Kedves olvasó,látogató :
Mennyire örülne egy ilyen "ajándéknak"?
Esetleg bármi mást ki tudok hozni kb 2.000Ft-ból aminek örülne?
Üdv Dávid.
2014. máj. 4. 18:19
1/12 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet, Te ismered annyira, hogy tud minek örülne jobban. Nekem még bejönne, hogy elmegyünk sétálni, ha jó idő van és fagyizunk egyet. Ha tudom, hogy nincs rá keret, akkor ilyen apróságoknak is tudnék örülni..
2/12 anonim válasza:
Ez oké szerintem:) én örülnék neki, ha a barátnőm így várna, a szándék a fontos:3 na meg, éhes is lettem:D 17f
3/12 anonim válasza:
szerintem is jó, a szándék a fontosabb és az ötlet is jó
4/12 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, hiszen a szándék a lényeg!;)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem lesz annyira égő vagy szégyenletes helyzet?
2014. máj. 4. 18:37
6/12 anonim válasza:
Hidd el nem lesz, esetleg vegyél 2 szelet sütit.. magamból indulok ki, nekem elég lenne egy kis torta.. vacsi nem is kellene, de Te ismered.
7/12 A kérdező kommentje:
Egy kis torta biztos nem jön ki ennyiből. Ha ki is akkor nem hiszem, hogy marad pénzem rózsát venni, vagy buszra hogy el menjek hozzájuk.
2014. máj. 4. 18:47
8/12 anonim válasza:
Uborkasalátát esetleg nem tervezel mellé, vagy arra sincs pénzed csórigyerek?
9/12 A kérdező kommentje:
Felejtős az egész... Ha a buszt meg a rózsát le vonom meg 1000ft sincs ajándékra. Nem hogy azt a kis vacsit, rózsát... Na majd lesz valahogy.
2014. máj. 4. 18:51
10/12 anonim válasza:
Csak azért irtam, mert neked kell ismerned, én nagyon édes száju vagyok, nekem a vacsi helyett a torta jönne be, de amit kitaláltal az nagyon jó ötlet. Az én barátom nekem a szülinapomra sütött egy tortát, (de ő jol tud sütni), nehogy beprobálkozz ha nem értessz a sütéshez. Amit kitaláltál az nagyon jó ötlet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!