Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most derült ki, hogy páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most derült ki, hogy páromnak gyereke lesz a volt nőjétől, aki akkor fogant, amikor mi már együtt voltunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 01:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
És állítólag a csaj dobta, mert megtudta, hogy én vagyok páromnak.
2014. máj. 4. 01:17
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul megcsalt mindkettőtöket és még egy gyereket is összehozott. Most komolyan mit akarsz te ettől a férfitól?
2014. máj. 4. 01:18
 13/30 A kérdező kommentje:
A csaj őt jelölte meg.
2014. máj. 4. 01:18
 14/30 A kérdező kommentje:
13-as ugy néz ki erről van szó.
2014. máj. 4. 01:19
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Oké, tehát élettársi kapcsolatban volt a nővel veled egy időben és ezt eltitkolta. Ebből szerintem egyértelmű, hagyd el.
2014. máj. 4. 01:20
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Lapátra vele. Valószínűleg úgyis elhagyna, de ha nem akkor is fizetheti a gyerektartást. Szerintem erre neked nincs szükséged. Ja és meg is csalt. Szóval hagyd ott, és keress jobbat. Nem lesz nehéz.
2014. máj. 4. 01:29
 17/30 A kérdező kommentje:
Igen, együtt éltek, de én ugy tudtam szakítottak. Párom tagadja a gyereket és lemond róla. Nem akarja. Közös ismerősök, akik a csajt is ismerik mondják, hogy dolgoztak a gyereken és hogy a csajnak csak párom volt, más faszija nem.
2014. máj. 4. 01:31
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

"Párom tagadja a gyereket és lemond róla. Nem akarja."

Ez a kedvenc szövegem:

Vagy tagadja, hogy övé lenne a gyerek és nincs amiről lemondana vele kapcsolatban.

Vagy ő a gyermek apja, akkor a gyermek kapcsán vannak jogai és kötelezettségei, és lemondhat a jogairól(pl. gyermek felügyelete).

2014. máj. 4. 01:37
 19/30 anonim ***** válasza:
Ha az apasági vizsgálat szerint ő a gyerek apja,akkor nem mondhat le róla, legalábbis a gyerektartást mindenképpen fizetnie kell.
2014. máj. 4. 01:39
 20/30 A kérdező kommentje:
Basszus. Most mi legyen, mi együtt élünk.
2014. máj. 4. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!