Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért csak a kigyúrt, szőke hercegek kellenek?
A rosszfiúk kellenek a nőknek. A fiataloknak ott vannak a nőnemű fiú sztárok, az idősebbeknek meg Vin Diesel meg Brad Pitt. A média a közvetítő: amit látsz, azzá válsz!
50 évesek is az izmos meztelen pasikról álmodoznak, főleg facebook-on.
Pierre Woodman-t a nőknek akkor.
Számomra speciel a szőke pasik férfiatlanok...nagyon nagyon nem jönnek be. A kigyúrtak sem.
Természetes izomzat fizikai munka által, mint pl ami a férjemnek is van. Soha nem fogott súlyzót:D
Magas (190 centi) ez nekem fontos, pici pocakkal, ugyanis a kockás hasat sem szeretem. Nekem túl mesterként. Barna rövid hajú, és barna szemű. Álom pasi:) és imádom. Kicsit Matt Leblanc -ra hasonlít arcra kb a Jóbarátok 5. évadjától....amikor picit már idősebb. Amúgy jelenleg 25 éves.
Belsőleg leírhatatlan:D Annyi a lényeg, hogy a személyiségünk nagyon hasonló, ezért passzolunk egymáshoz. Alapvetően törődünk egymással mindig. Viszont ő szerencsére olyan pasi akit lehet piszkálni, lehet hülyéskedni, szemtelenkedni...és nem egy karót nyelt alak...sokkal találkoztam régebben, és nem viselném el hosszútávon az ilyen pasikat....csak azt akivel lehetek néha gyerek:) nekem ez is fontos.
A rossz fiús dolog miben nyilvánul meg? Mert ő nem egy tipikus jó fiú...szeret bliccelni, régebben rosszalkodott a suliban meg ilyenek.... De pl engem nem ver meg és semmi ilyen....nem bunkó, soha még a hangját sem emeli fel velem szemben. Tehát nem tudom hogy ez a rosszfiús dolog mit takar nálad kérdező...
Vin Diesel igen, helyes arcra... Brad Pitt nálam esélytelen lenne....csöpögős kategória, amit utálok.
Szóval szerintem kb a mai 15-16 éves csajok ízlésficamáról beszélsz (tisztelet a kivételnek)... mert a normális nőknek férfi kell, nem szőkített hajú szűk gatyás, rózsaszínpólós b...zik.
N/28
12 te mit ugatsz? Én azt írtam, hogy én azt tartom természetesnek, és nem mesterkéltnek, hogy valaki nem felfújtan izmos, nem kigyúrt, csak annyira izmos ami a fizikai munkától van. Ennyi.
Nagyon tudlak sajnálni ha szövegértelmezési gondjaid vannak. Illetve azért is, hogy a legnagyobb boldogságod az, hogy mások véleményébe belekötsz. Szánalomra méltó vagy, hogy ismeretlenül hülyézel le más embert. Téged minősít, nem engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!