Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha a fiú 3,5 évvel fiatalabb a lánynál?

Figyelt kérdés

Tudom, nem megszokott, de ti mit gondolnátok erről, ha ismernétek egy ilyen párt?

19/L

2014. máj. 3. 19:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De én nem értem,ha a lány lenne a fiatalabb 3 évvel az megszokott,de ha a fiu,akkor az már túl sok..

Szerintem sok fiu éretebb (majdnem )16 évesen,mint sok velük eggyiős lány..És amugy sem korfüggő a dolog.Aki éretlen meg komolytalan az szerintem a huszas éveire is kihat...Most nehogymár más döntse el helyetted hogy mi a helyes és mi a nem helyes.Veled egyidős vagyok,és nekem is tetszenek a nálam fiatalabbak.És akkor mi van? senkinek sem tünne fel az hogy van köztünk pár év,ha eggyütt lennék valamelyikkel..

2014. máj. 9. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!