Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek kezdeményezni! De ha muszály nekem akkor hogyan?
először is: muszáJ.
Másodszor is: odamész, megkérdezed, hogy van-e kedve fagyizni, ha veszi a lapot, mentek, ha nem, akkor buktad.
Először szerintem tölts vele több időt: keresd a társaságát, ha vevő rá, esetleg facebookon is cseverészhettek, stb. Aztán ha bírjátok már egymást, akkor felvetheted, hogy mi lenne ha járnátok.
Vagy ha tudod, hogy tetszel neki: csapj a lecsóba és simán kérdezz rá, hogy mi lenne ha.
Ennyi.
Én férfiként az egyenes beszédet szeretem legalábbis.
23/F
Szepen hozd fel neki a temat hogy ne erezze ugy hogy o most egy vallatason van :D
ha kolcsonos a vonzalom akkor nem kell felni :)
De ha tenyleg tuti hogy bejossz neki akkor veheted poenosra is :D tehat hogy elhivhatsz a parkba setalni vagy valami :D vagy csak kerdezd meg hogy szombaton 3kor raersz?:) a legfontosabb hogy legyel aranyos kedves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!