Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek kezdeményezni! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek kezdeményezni! De ha muszály nekem akkor hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akit nagyon szeretek! És járni akarok vele de mivel nagyon félős vagyok ezért nem merek semmit csinálni! Tudom hogy tetszem neki d hogyan érjem el hogy járjunk?
2014. máj. 3. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

először is: muszáJ.

Másodszor is: odamész, megkérdezed, hogy van-e kedve fagyizni, ha veszi a lapot, mentek, ha nem, akkor buktad.

2014. máj. 3. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Először szerintem tölts vele több időt: keresd a társaságát, ha vevő rá, esetleg facebookon is cseverészhettek, stb. Aztán ha bírjátok már egymást, akkor felvetheted, hogy mi lenne ha járnátok.

Vagy ha tudod, hogy tetszel neki: csapj a lecsóba és simán kérdezz rá, hogy mi lenne ha.

Ennyi.

Én férfiként az egyenes beszédet szeretem legalábbis.

23/F

2014. máj. 3. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szepen hozd fel neki a temat hogy ne erezze ugy hogy o most egy vallatason van :D

ha kolcsonos a vonzalom akkor nem kell felni :)

De ha tenyleg tuti hogy bejossz neki akkor veheted poenosra is :D tehat hogy elhivhatsz a parkba setalni vagy valami :D vagy csak kerdezd meg hogy szombaton 3kor raersz?:) a legfontosabb hogy legyel aranyos kedves :)

2014. máj. 3. 14:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) akkor elmondom neki
2014. máj. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!