Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Bonyolult a történetem. Nem szeretném, hogy el itéljetek, mert nem vagytok a helyemben, csupán néhány jó tanácsra van szükségem. Nos... A barátommal majd 3 éve voltunk együtt. Az utóbbi időben mindenen veszekedtünk, de attól függetlenül szeretjük egymást. mindent megtennénk a másikért. Az utóbbi időben viszont ő néha nagyon csunyán viselkedett velem, csunyákat mondott, még verekedtünk is (bár semmi komoly :D) a lényeg, hogy ez nekem nagyon fájt és nem értettem még ha el is hagy, legalább ne lenne buta velem. Aztán bocsánatot kért, hogy nagyon ideges, de számomra ez nem mentség. mindenért engem hibáztatott. Aztán úgy döntött hogy szakit velem.. Nem tudtam elfogadni, még kerestük egymás társaságát, de végül ő is azt mondta hogy elég (könnyes szemekkel ) nm beszéltünk nagyon magam alatt voltam. elhatároztam, hogy nem bánkodok hiszen csunyan viselkedett velem mindezek mellett és elkeztem ismerkedni, egyik barátnőm ismerősével már irkodni is kezdtem, de nem hagyott nyugodni a helyzet és felhivtam a volt pasim, hogy akkor o ezt most hogy gondolja mert akarmi is van en nem birom elfelejteni es nem is akarom ( még gyerekeket is egyutt terveztunk). Azt mondta h nem tudja idore van szuksege, de hat nekem ez nagyon fajt hogy nem tudja hogy szeret e vagy sem..ezért irtam a masik fiuval es talalkoztam is vele.... Beszélgettünk es hat smaroltunk meg voltak más dolgok is (csak szex nem) azonkivul minden. Nem volt jo csupan pillanatokig.... Nagyon szarul erzem magam nem tudom mit tegyek... ez most megcsalás vagy sem?
2014. máj. 3. 00:56
1 2
 11/12 PearlDiver ***** válasza:

Nem megcsalásnak mondanám, hanem kétségbeesett vigaszkeresésnek. De ha közben egyértelműen az exedet szereted, akkor eléggé megcsalás szagú.

Mondok valamit: nem fogsz megváltozni az ő kedvéért. Ugyanolyan lesz minden, mint azelőtt. Még ha össze is jöttök újra, később megint sokat fogtok veszekedni. Ha ennek tudatában is még őt akarod, akkor hajrá! Szépen fokozatosan lehet javítani a kommunikáción, meg lehet tanulni hasznos párkapcsolati megoldásokat, de egyik pillanatról a másikra nem fogtok tudni megváltozni, csak mert ilyen meg olyan szörnyű dolgok történtek köztetek.

Azért szurkolok!!

24F

2014. máj. 3. 01:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Hidd el, az életben még lesz elég szerelemben részed.

Mivel, ahogy ki vettem a szavaidból, nem igazán tisztelt téged, meg utána el is hagyott, és ha jól értem, nem is egyszer, nem biztos, hogy bölcs ötlet erőltetni. Tudom, kegyetlen, de légy erős, lépj túl. Ha képes voltál ismerkedni, az azt jelenti, hogy képes voltál megtenni az első lépést, hogy továbblépj. Ne bánkódj, ne hibáztasd magad.

Az ember szerelme, ha igazán szeretünk valakit, nem múlik el, minden szakítás egy darabot kitép az ember szívéből, de vannak helyzetek, amikor túl kell tudni lépni. Főleg hosszú szerelem után nehéz. Volt egy 5 éves kapcsolatom, amiben otthagytak, mert a lány beleszeretett egy másik srácba. Eleinte (1--2 hétig) azt gondoltam, hogy meg kell menteni a kapcsolatot. De később beláttam, ez butaság. Ha vége, vége. Ha másnál kereste a boldogságot, akkor nem fogja újra nálam megtalálni.

Nehéz, de csak akkor lesz könnyebb, ha túllépsz rajta. Beszélgess sokat barátaiddal, feledkezz bele abba, amit szeretsz, könnyebbé teszi ezt az időszakot.

Fel a fejjel! :)

2014. máj. 8. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!