Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak?
Nem megcsalásnak mondanám, hanem kétségbeesett vigaszkeresésnek. De ha közben egyértelműen az exedet szereted, akkor eléggé megcsalás szagú.
Mondok valamit: nem fogsz megváltozni az ő kedvéért. Ugyanolyan lesz minden, mint azelőtt. Még ha össze is jöttök újra, később megint sokat fogtok veszekedni. Ha ennek tudatában is még őt akarod, akkor hajrá! Szépen fokozatosan lehet javítani a kommunikáción, meg lehet tanulni hasznos párkapcsolati megoldásokat, de egyik pillanatról a másikra nem fogtok tudni megváltozni, csak mert ilyen meg olyan szörnyű dolgok történtek köztetek.
Azért szurkolok!!
24F
Hidd el, az életben még lesz elég szerelemben részed.
Mivel, ahogy ki vettem a szavaidból, nem igazán tisztelt téged, meg utána el is hagyott, és ha jól értem, nem is egyszer, nem biztos, hogy bölcs ötlet erőltetni. Tudom, kegyetlen, de légy erős, lépj túl. Ha képes voltál ismerkedni, az azt jelenti, hogy képes voltál megtenni az első lépést, hogy továbblépj. Ne bánkódj, ne hibáztasd magad.
Az ember szerelme, ha igazán szeretünk valakit, nem múlik el, minden szakítás egy darabot kitép az ember szívéből, de vannak helyzetek, amikor túl kell tudni lépni. Főleg hosszú szerelem után nehéz. Volt egy 5 éves kapcsolatom, amiben otthagytak, mert a lány beleszeretett egy másik srácba. Eleinte (1--2 hétig) azt gondoltam, hogy meg kell menteni a kapcsolatot. De később beláttam, ez butaság. Ha vége, vége. Ha másnál kereste a boldogságot, akkor nem fogja újra nálam megtalálni.
Nehéz, de csak akkor lesz könnyebb, ha túllépsz rajta. Beszélgess sokat barátaiddal, feledkezz bele abba, amit szeretsz, könnyebbé teszi ezt az időszakot.
Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!