Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha éreznéd hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha éreznéd hogy a bizonyos nagy Ő-vel hozott össze az élet, de közben párod van?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
töröltetném az ilyen kérdéseket
2009. dec. 25. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ha a bizonyos ő jobban izgat a pároddal már nem lesz jó,mert már neked nem kell...evidens...az új mindig vonzóbb és izgalmasabb...neked kell döntened...abszolút helyzetfüggő,családokat ne dönts romba és próbáld úgy intézni hogy nagy fájdalom ne történjen...17/L
2009. dec. 25. 21:24
 3/6 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Ha érezném, hogy a számomra tökéletes partnerrel hozott össze a sors, de az nem a jelenlegi, akkor bizony szakítanék.

Mert valljuk be, mindenkinek az a célja, hogy előbb-utóbb megtalálja az igazi szerelmet és ezt nem szabad elszalasztani!

22/F

2009. dec. 25. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

ÉN szenvedtem jó sokáig..mire összeszedtem magam szakitottam a párommal..és összejöttem a nagy Ő vel..és sokkal Boldogabb vagyok mint valaha. :) és hamár ezt érzed h más a nagy ő akkor szakits mert csak kinzod a másikat és nem vagy belé Szerelmes sztem ...

20/L *-*

2009. dec. 25. 21:27
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:( nincsenek barátaim, és nincs aki tanácsot adna:( az elsőnek üzenek h ne legyen morci.
2009. dec. 25. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Szakítasz a pároddal összejössz az akkori Ő-ddel és pont helloszia
2009. dec. 25. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!