Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy 1 hónapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy 1 hónapot együtt voltam egy lánnyal és most karácsonykor kijelenti, hogy nem érez irántam semmit és hagyjuk az egészet!? Pedig szeretem őt és a szívem szakad.

Figyelt kérdés

az egész kapcsolat alatt minden úgy tűnt h rendjén van,és le is feküdtünk meg minden,ami kellett,de nem értem megbeszéltük,hogy ez nem jó mert nem érztt semmit,mármint a pacsolat alatt.de az egészben az a szomorú ha tudom akkor nem fekszem le vele.

ez egy kicsit homályos a megfogalmazás de aki érti légyszíves segítsen,ngyon ki vagyok......

2009. dec. 25. 20:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nézd, én épp hasonló szöveget mondtam barátnőmnek most mikor szakítottam vele, 4 hónap után, mert valahogy éreztem hogy nem... vagyis szeretem, de nem vagyok szerelmes... és ami talán fontosabb, bejött a képbe egy másik lány, akit már azelőtt ismertem, mielőtt összejöttem ezzel a lánnyal, és valahogy úgy alakult hogy közelebb kerültünk egymáshoz... szóval lehet hogy más pasi van a képben a te esetedben, de lehet szimplán, hogy neki elég volt 1 hónap ahhoz hogy rájöjjön, hogy kedvel téged, de mondjuk mint barát... lényegében az előttemszólókhoz csatlakozom, keress egy rendes lányt, és ne siessétek el az első szexet (bár jómagam is talán elsietem, mert általában az első találkától számított 1 héten belül megtörténik, szóval alapvetően nem ezen múlik a kapcsolat folytatása... max. annyi hogy a csajok többet rágódnak, hogy nem-e siették el és hasonlók. szerintem)
2009. dec. 26. 00:55
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ,csak tudod olyan fura az egész,még mindig nem értem és fáj a szívem,ráadásul ezt mind miért msn-en mondja el?
2009. dec. 26. 12:26
 13/18 anonim ***** válasza:
nem tetszett neki az ajándék
2009. dec. 28. 13:17
 14/18 anonim válasza:
Szerintem valami másik srác van a láthatáron,és csak a kuki kellet neki!!Ne is törödj vele!!Tovább,Tovább,Tovább:)
2009. dec. 28. 13:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem voltál jó az ágyban. Szerintem. Egyébként is gátlásos a csaj, ez még rá is tett egy lapáttal.
2009. dec. 28. 13:26
 16/18 anonim ***** válasza:

ez azért van úgy, mertmár nem érez irántad semmit, mint ahiogyan azt te is leírtad. ép eszű nő pedig nemfog sajnálatból együtt maradni olyan vkivel aki iránt nemérez semmit, de az megmég szereti őt.

nemtom mit sajnáltatod magadat, ez így természetes.

2009. dec. 28. 13:51
 17/18 A kérdező kommentje:
ez így oké,nem sajnáltatom magam,csak úgy érzem mintha jó erősen átba.ztak volna,mert ennyi ideig tette az agyát.
2009. dec. 28. 13:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért, hogy ne kelljen neked ajándékot venni, biztos nem volt pénze. Amúgy nemtudom, valószínűleg egy nagy...... Szerintem csak kellett neki valaki,hogy ne legyen egyedül és most talált valaki mást. Nem akaok senkit megsérteni,meg akinek nem inge ne vegye magára, de a 14-17 éves korosztály szokta ezt csinálni.
2009. dec. 28. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!