Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem nagyon gaz? Ferfi az ilyen?
Szoval, a baratom 19 eves. Oszinten, halalkomolyan, nem elfogultsag, de egy iszonyat jo pasi, izzadtan, kocos hajjal, szorosen, faradtan, mindenhogy nagyon szexi. :3
En ugy vagyok vele, hogy nem kene semmit csinalnia magaval az alap emberi dolgokon kivul, mert nekem ugyis nagyon tetszik, de nala bekattant valami, amiert a kovetkezoket muveli : borotvalja a labat(!!), mondvan, o igenyes, reggel, kb. 2 orat tolt a tukor elott, beleertve, hogy gondosan keszitse el a hajat, hogy magara locsoljon 10 liter Paco Rabannet, hogy borotvalkozzon, hogy nemtudom, tobb ruhaja van, mint nekem (az enyem kb. egy teli gardobszekreny, na akkor....)telen gyakran megfordul szoliban (jo, mondjuk nem az a fajta, aki narancssargara egeti magat, de azert megis....), es meg sorolhatnam.....
Emelle meg gondosan ki is van gyurva, amit amugy nem banok, de ha mindent osszevetunk, komolyan, neha mar igenytelennek erzem magam mellette.
Probaltam mar finoman ravezetni dolgokra, hogy nem kell annyi kolni, anelkul is nagyon illatos, meg ne vegyen hetente ket par uj cipot, eleg havonta, meg hagyja mar ezt a labborotvalos hulyeseget, felesleges, de cseszik ra...
Nem tudom mit csinaljak, nyilvan a sajat elete es a sajat teste, azt csinal magaval, amit akar, de en nem egy Ken babat akarok magam melle....aggodok, hogy eljon az az ido, amikor sajat maga fontosabb lesz, mint a kapcsolatunk, es nem szeretnem elvesziteni. (egyebkent 8 honapja vagyunk egyutt)
Szerintetek mit kene tennem, ti mit gondoltok errol? Hagyjam ra a dolgot? Vagy mit tegyek?
Elore is koszi, 18L
Ha nem tetszik nem fogadod el így akkor minek vagy vele?
Én örülnék ha a pasim fele ennyire igényes lenne..:D
Na jó azért túlzásba se kell vinni velem is törődjön.
Piperkőc.
Én hosszútávon ezt nem bírnám elviselni.
biztos sok pénze van adhatna nekem is! :D
Én is vennék pár cipőt 29/N
Amúgy lehet meleg vagy bi azok adnak ennyire magukra vagy kicsi a farka..:D
A meretevel nincs gond, sot..... :D A penztarcajaval sem, mondjuk ez engem nem erdekel.
De az a vicc az egeszben, hogy a legjobb baratom meleg, es feleennyit nem foglalkozik magaval. (annak ellenere, hogy o tipikusan az, akire azt mondanad, divatbuza). Jo a haja, jok a ruhai, a parfumje, es ennyi.
metroszexuális, igényes
így él, közöd semmi
Hát, ahogy megvannak lányban a cicababák...úgy fiúban a hetero cicafiúk is :)
Vagy elfogadod, vagy nem.
Valami nincs rendben az önértékelésével, vagy szimplán csak így boldog.
Én lány vagyok. Én folyamatosan magamat "ajándékoztam" ruhákkal, ékszerekkel, parfümökkel, kozmetikumokkal, cipőkkel.
Nekem nem volt rendben akkor se az önértékelésem, se a párkapcsolatom. Az életemben hiányérzetem volt, szomorú voltam, ezzel kompenzáltam.
"Ferfi az ilyen?"
nem szereted egyáltalán, komplexusaid vannak mellette
nyilvánosan megalázod a kérdéseddel, pedig tökéletes férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!