Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme, ha egy lány lép?
Nem biztos.
Próbáld ki.
Na most aztán sokat segítettem ugye?
5
Persze hogy gyávábbak mikor egy normálisnak tűnő lányrol is kiderül hogy idétlen és kirohogi a szerencsétlent... Én is gyáváb lennék... Ha nem lennék olyan király :D
Hát én pont a múltkor filóztam ezen. Szerintem legyél türelmes. Én pont olyan vagyok sajnos, hogyha egy srác nagyon tetszik, és szeretnék megismerkedni vele, és szeretném, hyog megismerjen, kicsit nyomulós leszek sajnos... és ez riasztó. Persze, az ismertség kezdeményezése és egy szerelmi vallomás között hatalmas különbség van. :)
Nem rég mindegy!! Ne fogd fel így! Az ember érzelmei nagyon összetettek, és nem mindig tudja kinyilvánítani... fél az elutasítástól, vagy egyszerűen nem látja szükségét - azt hiszi, minden gondolata és érzése nyilvánvaló, miközben nem.
Egy biztos, légy magadban biztos, és figyelj mindent élénken. Nem biztos, hogy nem akar semmit, és nem biztos, hogy lép, ha akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!