Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi ajándék, bunkóság lenne kicserélni?
Hát igen. De ha azt nézed, hogy nagyon szeretett volna valami olyat adni, aminek örülök és használom.. És nem fogom ezt használni.. De ha kicserélem olyanra, ami jobban tetszik, azt használnám. És örülhetne ő is, hogy tőle kaptam és de csuda jó..
Nem?
Köszi a választ
Én se cserélném ki, nem kötelező használni főleg így hogy amúgy nem használsz ilyeneket szépen el kell tenni emlékbe egyszer még jót fogsz mosolyogni mikor évek múlva véletlenül a kezedbe akad.
Fordítsuk meg a dolgot, te a legnagyobb jó szándékkal adnál neki valamit izgatottan gondolván, hogy örülni fog neki, erre te nem hogy a csalódott arcát látnád, de még ki is cseréltetné. Nem hiszem hogy tapsolnál neki.
Szerintem bunkóság lenne kicserélni...legalábbis nekem rosszul esne ha a barátom kicserélné az ajándékát amit tőlem kapott...
Neked nem esne rosszul??
Most egy mobiltartó nem egy olyan nagy dolog,kibirod ,hogy hordod néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!