Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretik a nők a magassa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a nők a magassarkút, amikor azt szeretik, hogy a párjuk minél magasabb legyen náluk?

Figyelt kérdés
Női logika..tudom ne akard megérteni :) De mégis kicsit nem ellentmondás ez, az a jó, ha egy pasi minél magasabb a nőnél, feltudjon nézni rá stb stb.. erre több mint 10 cm -es cipőt felvesz, hogy ezt a magasságot csökkentse..... FAIL!!!..... :D
2014. ápr. 30. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Magassarkú optikailag hosszabbítja a lábakat, alkatot, így szebben néz ki. Meg egy magassarkúban jobban mutat egy nő amúgy is :)
2014. ápr. 30. 16:25
 2/8 Andizsuzsi ***** válasza:
48%

Tudod, ez a felnézek rá dolog a tiszteletről és nem a biccentőizmokról szól:)

Egyébként meg ahogy az első mondta. Nyújtja a lábat, a pasik meg buknak a hosszú combú csajokra. Neked akarnak tetszeni.

2014. ápr. 30. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Mert szebbé, nőiesebbé teszi a lábakat és a külsőt, valamint a járásunkat is benne. :)

A megoldás pedig az, hogy a pasi annyival magasabb legyen, hogy még 10 cm-es sarkakon is fel kelljen néznem rá. ;)

De ez nem egy ilyen extrém elvárás szerintem, lévén az átlag férfi- és átlag női magasság között 10 cm-nél jóval több van, szóval tényleg minden lány és fiú találhat könnyen magasságban hozzá illő partnert. ;)

2014. ápr. 30. 16:30
 4/8 A kérdező kommentje:

"De ez nem egy ilyen extrém elvárás szerintem, lévén az átlag férfi- és átlag női magasság között 10 cm-nél jóval több van"

Ez nem igaz. Az átlag férfi magasság 175 cm. az átlag női magasság 165 cm

2014. ápr. 30. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy csomó lány csak tornacipőt, balerinát hajlandó felvenni, magassarkút meg nem... szóval ne általánosíts.
2014. ápr. 30. 16:39
 6/8 anonim válasza:
83%
Nem azert vesszuk fel, hogy csokkentsuk a koztunk levo magassagbeli kulonbseget, hanem mert szep noies. Ez egyaltalan nem az amire azt mondjak, hogy noi logika :D
2014. ápr. 30. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Én azért hordok magassarkút, mert nőiesebb, a kisugárzásomon is érzem, sokkal magabiztosabb vagyok. Párom meg 30 centivel magasabb, szóval nincs gond. :D 19L
2014. ápr. 30. 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:

hát fiam te aztán tudsz általánosítani

micsoda észérveid vannak...

csak hogy kicsit felvilágítsalak, bizony sok nő nem úgy gondolkodik, ahogy te beállítottad most mindannyiunkat

én alacsony lánykaként utálom, ha a pasi sokkal magasabb nálam, sőt kisebbségi komplexusom van már a magas pasik miatt, ezért is szeretek MAGASSARKÚT felvenni, mert így egy viszonylag átlagos, és egyáltalán nem magas pasival szép párt alkothatunk. sose választanék 190 cm fölötti pasit. és a magassarkú az alap nálam, nem csak azért, mert elegánssá és nőiessé tesz, hanem más dolgok miatt is, mint ahogy már írtam. vágod?:)

2014. ápr. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!