Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a nők a magassarkút, amikor azt szeretik, hogy a párjuk minél magasabb legyen náluk?
Tudod, ez a felnézek rá dolog a tiszteletről és nem a biccentőizmokról szól:)
Egyébként meg ahogy az első mondta. Nyújtja a lábat, a pasik meg buknak a hosszú combú csajokra. Neked akarnak tetszeni.
Mert szebbé, nőiesebbé teszi a lábakat és a külsőt, valamint a járásunkat is benne. :)
A megoldás pedig az, hogy a pasi annyival magasabb legyen, hogy még 10 cm-es sarkakon is fel kelljen néznem rá. ;)
De ez nem egy ilyen extrém elvárás szerintem, lévén az átlag férfi- és átlag női magasság között 10 cm-nél jóval több van, szóval tényleg minden lány és fiú találhat könnyen magasságban hozzá illő partnert. ;)
"De ez nem egy ilyen extrém elvárás szerintem, lévén az átlag férfi- és átlag női magasság között 10 cm-nél jóval több van"
Ez nem igaz. Az átlag férfi magasság 175 cm. az átlag női magasság 165 cm
hát fiam te aztán tudsz általánosítani
micsoda észérveid vannak...
csak hogy kicsit felvilágítsalak, bizony sok nő nem úgy gondolkodik, ahogy te beállítottad most mindannyiunkat
én alacsony lánykaként utálom, ha a pasi sokkal magasabb nálam, sőt kisebbségi komplexusom van már a magas pasik miatt, ezért is szeretek MAGASSARKÚT felvenni, mert így egy viszonylag átlagos, és egyáltalán nem magas pasival szép párt alkothatunk. sose választanék 190 cm fölötti pasit. és a magassarkú az alap nálam, nem csak azért, mert elegánssá és nőiessé tesz, hanem más dolgok miatt is, mint ahogy már írtam. vágod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!