Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt gyanítom, hogy a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt gyanítom, hogy a páromnak apakomplexusa van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jelenlegi párommal megromlott a viszonyom, úgy érzem már nem néz fel rám, nem azt látja bennem mint régebben. Édesapja meghal mikor még tizeniksz éves volt és eddig is emlegette, hogy apa igy meg apa úgy, de nem túl gyakran, szóval utánaolvastam, és az összes tünet illik rá. Pár éven belül minden kapcsolata tönkrement és egyből beugrott egy másikba, nagyjából ugyanolyan tipusú férfiakkal, eleinte iszonyatosan erős kötődést alakít ki, és nagyon igényli a törődést, önállóságra is képtelen néha. Valamint volt egy kapcsolata ahol majd 20 évvel idősebb emberrel vol, de ez nem tartott soká. Az anyja engedékeny, akaratgyenge vele szemben ez is stimmel.

Úgy érzem, hogy emiatt vége lesz a kapcsolatunknak, de nem tudom, hogyan tálaljam ezt neki, nagyon makacs is ráadásul és ha problémáról akarnék neki beszélni, akkor meg vagy meg sem hallja, vagy hárít és elterel. Ráadásul, ha épp azt akarnám elmondani neki, hogy valami nem stimmel vele, akkor meg jönne a sértődés meg az "én ilyen szar ember lennék?" duma. mi tévő legyek? Teljes a tanácstalanság és ha nem cselekszem gyorsan akkor a kapcsolatunknak annyi, pedig én imádom őt.

2009. dec. 25. 09:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem, hogy most nincs jelentős korkülönbség köztünk, én 35 férfi, Ő 28 nő.
2009. dec. 25. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: hiányzik neki az apukája. :(
2009. dec. 25. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:

nézd, ahol ezt olvastad, mármint a tüneteket, ott biztos írtak arról is, hogy ilyen nőnek mi hiányzik... Akkor próbálj meg úgy viselkedni vele, ahogy ott írják.

Szerintem ha az apafigura hiányzik, akkor legyél vele kemény. szerintem nem azt kell neki elmondani, hogy milyen pszichés baja van, mert ettől én is a falnak mennék. Hanem simán viselkedj vele úgy, vagy add meg ami hiányzik neki. Legyél akkor az apja, ha hisztizik.

ha idáig megértő voltál vele, és segítőkész, és ezzel most láthatóan baja van, akkor legyél vele távolságtartó, és katonás. "már megint nyavalyogsz, ilyen kis semmiség miatt..."

Apukám engem mindig katonásan nevelt. Kinevetett ha nyavalyogtam, ezért nem is nagyon szoktam. Anyukám volt kedves és megértő. Szóval lehet hogy neki ez a kemény kéz hiányzik.

Lehet hogy nincs igazam. Azért sok sikert kívánok

31/N

2009. dec. 25. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, de látom Te nem olvastál utána. Az ilyen komplexusban szenvedő nők !SOSEM! fogják párjukat egy idő után elég jónak találni az apjuk pótlására, az tudatalatti bálvány különben ledőlne. Másrészről, mégha az apa figuraként való viselkedés segítene is egyrész fogalmam sincs, hogy az apja gyengéd vagy kemény volt-e hozzá másrészt nem az apja kívánok lenni, hanem a szerelme.
2009. dec. 26. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem ezt az egész mizériát felejtsd el nevetséges bármit beütsz neten mindenre dob ki valamit hülyeséget és ha még igazad is lenne akk próbálj vele úgy viselkedni ahogy előző írta ha szereted megteszed és végig csinálod és nem itt azon agyalsz hanem éled életed és őtet segíted, vagy éppen osztod ki mert mindenkinek kell a veszekedés néha és ha ő egy felnőtt ember felkel hogy fogja a dolgokat.
2009. dec. 26. 23:32
 6/6 A kérdező kommentje:
B@ssz@ meg, neked van igazad! Túl sokat agyalok ezen, magam generálom a lóf@sznyi problémát valami orvosi könyvbe sorolható betegségge, ahelyett, hogy jól meghágnánk egymást és vizesnyolcas. Esküszöm Te vagy a nap embere, máris jobban érzem magam, kösz!
2009. dec. 27. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!