Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek nem egy bunkó vicc?
jó vicc. az a baj vele, hogy senki se szokott szólni, mikor először észreveszi magán, hogy valami nem stimmel. ehelyett elkezdünk problámázni, hogy mi történhetett. kicsit erőltetjük még, hogy úgy legyen, mint régen, aztán
1 szakítás ezerféle indokkal, vagy
2 beletörődés (állandó panaszkodással és kifogáskereséssel vagy anélkül)
köszi a válaszokat:/
Egyébként nem egy laza beszélgetésnél hangzott el, mert elég komolyan kérdeztem tőle,hogy mi van a háttérben,miért nem kedveskedik és mondja,hogy szeret.
Nekem is mondta ezt a barátom, és én is kacagtam meg logikus. Bár ő tényleg székely, szóval székelyek vagyunk mindketten. Ő azelőtt se mondta sokszor és valahogy én nem is igényeltem, mert egyszerűen éreztem, mikor én is rákérdeztem kicsit hiányzott már, hogy halljam, de ettől függetlenül éreztem/érzem, hogy szeret.
Szóval te kell tudd, hogy ő a csend előtt mennyiszer mondta neked?! Ha addig se olyan sokszor szerintem nincsen baj. De ehhez persze még ezer egy dolgot kellene tudnunk, aminek a birtokában jelen pillanatban csak te vagy. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!