Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök életre szóló kapcsolat. Én hiszek benne, és ti?
A barátommal majd 2 éve, hogy együtt vagyunk. Megfogadtam az első barátom szeretném, ha mellettem maradna örökre, mert nekem 1 fiú többet ér mint 100 kaland..én ezzel szembesítettem őt, hogy engem komolyan kell venni. Szerelmesek vagyunk, sokat vitázunk az tény, de el hülyéskedjük már. Kérdeztem tőle mi a véleménye erről az örök szóról, ő is hisz benne, mert a mamájának az ő tatája volt az első és maradt is. A szülei is ilyen idősek voltak mint mi mikor ők összejöttek azóta együtt is vannak, és az én szüleim is. Igen..más világ van. Tudom, hogy lesz olyan időszak mikor kicsit csajozni akar, vagy más nővel flörtölni, de a végén úgyis rájön, hogy jobb egy olyan felfogású lány, mint én aki komolyan gondolja és nem csalom meg, úgyis visszatér. Lehet túl nyálas ez valakinek, de nem igazából nem lehet kinézni belőlem, vad lánynak tűnök, szeretek hülyéskedni, nevetni. Nem az a remete vagyok, ha valaki annak képzel, bulizok is persze a barátommal, és sok közös programunk van. Ha valaki hisz ebben, akkor miért ne lehetne egy örök kapcsolat?:) Bízom benne hogy mindig így imádni fogjuk egymást, és majd pár év múlva összeköltözünk és idővel gyerekünk is lesz. :)
18/L
Hiszek benne. Van még ilyen ebbe a szar romlott világban, ne aggódj.
Szeressétek egymást és élvezzétek az életet.:)
Köszi a választ utolsó:)) Bízom benne, hogy így lesz.
Kedves utolsó előtti! Írni se kellett a nemed, mégis tudtam hogy fiú vagy, mert csak egy páwa fiú lehet ilyen. Most kis nagyvérű kell, aki mindenbe benne van. Aztán 10 év múlva az ellentettje kell. Vagy biztos büszke lennél az asszonyra ha a fél város átment rajta. :))
Én örültem volna annak, ha első kapcsolatként ismerem meg a férjemet, de sajnos nem így lett....5 év telt el az első kapcsolatom, és aközött, hogy vele összejöttem...szóval nem sikerült elsőre megtalálni az igazit. Csak 7. próbálkozásra:D
Viszont még így is szerencsésnek mondom magam, mert 24 évesen sikerült. Van aki 30 éves és még mindig nem találta meg, barátnőim közül is kettő szingli 28 évesen és panaszkodnak hogy nincs normális pasi....stb, szóval még én is mázlista vagyok:D
Viszont ha őt ismerem meg elsőként, akkor nem érdekelt volna ha nincs mással tapasztalatom. (Egyébként az összes előző pasim béna nőhöz nem értő nyomi volt, vagy épp szemétláda....szóval nincs túl nagy választék a világban.
Én abban hiszek, hogy létezik az a bizonyos nagy Ő, lelki társ, igazi:) és az a szerelem örök:) akár elsőre sikerül megtalálni akár később.
Ami elromolhat, az el is romlik.
Ami elmúlhat, az el is múlik.
Egy véges életben nem lehet az örök szót használni.
Szüleim is 36 éve házasok és több mint 40 éve élnek már együtt, de hogy ilyen a mai korosztályból kikerüljön, annak 0,0000000000001% az esélye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!