Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy, mivel lepjem meg a páromat?
Figyelt kérdés
a holnapi nap később ér haza mint szokott 5-6 körül , én viszont már délre itthon leszek, )hozzáteszem ma van a névnapja és azt is szeretnénk megünnepelni)
van valami romantikus ötlet?
én arra gondoltam hogy együtt fürdünk majd és hogy gyújtok gyertyákat.., de valami már?
2014. ápr. 29. 21:07
1/5 anonim válasza:
Anal intruder 2000 Pink collector's edition
2/5 anonim válasza:
Valami masszírozgatás, akár a fürdőben.. utána lehet folytatni masszázskrémmel az ágyban is. Vagy egy lepedőt teríts csak rá, és úgy simogasd, masszírozd. Előbb a hátát, utána pedig kérd meg, hogy forduljon meg. Itt is kezdheted a lábbal, kézzel, mellkassal.. aztán már úgyis te is alig bírod majd kivárni, hogy ne simogasd máshol is :D
3/5 A kérdező kommentje:
jó ötlet ez a masszázs :) csak nem szereti már próbáltam párszor , túl csikis :/
2014. ápr. 29. 21:14
4/5 anonim válasza:
Óóó, az kár :/ Esetleg játssz vele valamit, pl. lehet három kívánsága (szexuális, kényeztetős)... akár táncolj neki, vagy csinálj valami kis édességet vagy vegyél gyümit, akár pezsgőt, bort, ha szeretitek, és a kád mellé rakd le kis tálban. Rakhatsz be pl kellemes relaxáló zenét is közben.
5/5 A kérdező kommentje:
ez a játszós tetszik :)
a piát már beszerveztem ;)
a gyümivel kapcsolatban , háát nem nagyon szereti őket de csinálok házi mcflurry-t lehet azt helyettesítem be :)
vagy valami más kaja ötlet fürcsi közbe??
2014. ápr. 29. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!