Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha valaki, akivel nagyon jóban vagy, sosem ő keres először / ír rád facebookon?
Figyelt kérdés
és barátságoknál? Fontos lenne, köszönöm!! (:2014. ápr. 29. 11:10
1/5 anonim válasza:
Ha fiú vagy és ő lány, akkor elvárja, hogy te keresd. Az is előfordulhat, hogy nem kíváncsi rád.
2/5 anonim válasza:
Mi lányok sokszor elvárjuk, hogy a pasi keressen. Legalábbis az elején szerintem fontos. A férfiak szeretnek hódítani/vadászni. :) Na és persze nem minden pasi bírja a nyomulós csajokat.
Barátságnál teljesen mindegy, hogy ki ír a másikra. :D 1-2 olyan haverom/barátom van, akire bármikor ráírok.
4/5 anonim válasza:
En lany vagyok de ha tetszik egy fiu mindig megvarom,h o irjon. :)
5/5 anonim válasza:
Szia. Nem tudom h mennyit segít, de én hasonló cipőben járok. szinte mindig én írok rá először az egyik fiu ismimre. de sokat beszélgetünk stb.. egyszer meguntam ezt, hogy én keresem. 2 hétig nem írtam. Utána ő keresett meg :). Na, a lényeg: azóta randira hívott, de lehet az a probléma mint nálla volt. zárkózott nagyon. nehezen ismerkedik.próbálj meg pár napig nem írni neki. tudom h nehéz :). De akkor hátha kapcsol... mint a mi esetünkben :). 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!