Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek ennek?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy felhívjam-e ma este azt a lányt, akit nagyon szeretek, szerintem ő is kedvel engem, de még nem 'járunk'.
Szerintetek?
17/F ő 16
2009. dec. 24. 17:10
1/9 anonim válasza:
miért is ne...csak ne rohand le...szépen nyugisan, ne túl nyomulósan..
2/9 anonim válasza:
és Boldog karácsonyt is kívánj:D
3/9 A kérdező kommentje:
a "ne rohand le" alatt mit értesz?
2009. dec. 24. 17:18
5/9 anonim válasza:
hát, ne öntsd tele a telefonbeszélgetést a csöpögős érzelemkifejtéssel :) inkább legyél kedves, figyelmes, érdeklődj hogy hogy telik neki a karácsony, ilyenek... imádjuk ha figyelnek ránk, mi lányok :) így értem
mellesleg én is örülnék neki
7/9 anonim válasza:
én nagyon örülnék neki :)
majd ird le h mit mondott vagyis rült e vagy vmi :D
16L
8/9 anonim válasza:
Pont ugyanígyvagyok énis és még a kor is passzol :) Én egy sms-t küldtem neki felhívni szerintem majd hétvégén hívom hogy találkozzunk esetleg :) Hajrá hátha sikerül :)
9/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam egyszer 3/4 10-kor és 10:40-kor, de nem vette fel...
2009. dec. 25. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!