Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy bármelyik lánnyal ágyba bújna, aki megtetszik neki. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Nem rég óta vagyok együtt a barátommal. Ő 18 én meg 15 vagyok. Már nem szűz, de én még igen. Nem is érzem készen magamat még a dologra, de ezt a pasim teljesen el is fogadta. Egyszer beszélgetésünk alkalmával szóba jött a szex. Megkérdeztem tőle, hogy az igaz szerelmeddel feküdnél le, vagy bárkivel aki bejön. Ő a 2. válasz mellett döntött. Mi van, ha majd megunja, hogy járunk, járunk...de szex meg nincs, és valami másik csinibaba landol mellette? Mit tegyek ilyenkor? Ja és nem is lakunk egy városban, ami még 1 hátrány az egészben.
2008. júl. 27. 11:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Bocs h ezt mondom de szerintem nemszeret teged...1ido utan tenyleg megunja majd a jarast meg a jarast es elhagy...es ezt csak a szex vegettt..ha szeretne varna rad (akarmeddig)...es meg ojat mond a szemedbe h barkivel lefekudne...haaat ez no comment :S...es szerintem elobb utobb megcsal majd...amikor nemlatod(mert hat nemis 1varosban laktok)...bocs
2008. júl. 27. 11:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a fiú nem szeret téged igazán.Ha szeretne,nem mondott volna ilyet,hogy bárkivel lefeküdne...Elgondolkodnék a helyedben,hogy valóban a megfelelő fiúval vagyok e együtt...
2008. júl. 27. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy csak a szája volt nagy!Hogy csak ugy nagyfiúnak akart tünni!
2008. júl. 27. 11:37
 4/14 A kérdező kommentje:
de azt mondta, hogy neki nem fontos a szex, és hogy szeret
2008. júl. 27. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondta... Mondani sok mindent lehet, de érzed is? Bizonyítja is hogy szeret? Derítsd ki minél előbb, nehogy odaadd neki magad és csak egy legyél neki a sok közül.
2008. júl. 27. 12:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Ezek azok a dolgok, amiken fölösleges aggódni.

-Mi van ha megunja, hogy jártok?

-Akkor majd otthagy, de akkor valószínűleg amúgy is otthagyott volna hamarosan.

-Mi van, ha egy csinibaba landol mellette?

-Ez a párkapcsolatok legősibb kérdése, mi van ha másba lesz szerelmes. Csak reménykedni lehet, illetve olyan kapcsolatot építeni, ahonnan nem kacsintgat kifelé. (Nem feltétlenül szexre gondolok, ez inkább általános hozzáállásbeli kérdés.)

-Miért feküdne le bárkivel aki bejön?

-Lehet, hogy egyszerűen másképp értelmezitek a "bejön" szó jelentését. Lehet, hogy neki a bejön, azt jelenti, hogy szerelmes a lányba. Ez esetben a válasz úgy hangzik, hogy igen, ha beleszeretek egy lányba, le is feküdnék vele.

Ha nem is így gondolja, akkor is lehet, hogy vagánykodás van a dologban, mert hát ugye egy igazi férfi olyan mint a méhecske, virágról virágra...

2008. júl. 27. 13:33
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Most tulajdonképpen mit is akartál kideríteni róla?! mert ha nem akarsz tőle semmit akkor miért izgat hogy szeretne csinos lányokkal lefeküdni?
2008. júl. 27. 15:12
 8/14 A kérdező kommentje:
attól, hogy mi nem fogunk lefeküdni, attól még járunk és 1 pár vagyunk. tehát nem kéne neki mással lefeküdni
2008. júl. 27. 17:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ne feküdj le vele amiért ő ezt gondolja, sőt inkább hagyd,hogy hadd menjen az útjára,majd találsz egy olyat aki megérdemli a szüességed ;) Vigyázz magadra :)
2008. júl. 27. 22:46
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
A barátod valószinűleg férfi, igaz? Nalátod. Akkor teneked egy férfi barátod van. Tehát a kérdés tárgytalan. Mit kell ezen meglepődni?
2008. júl. 28. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!