Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek rá pasik foglalt nőkre? Szerinted milyen dolog ez?
Jaj már megint a hányinger keltő Upside Down.
Miért nem kereszteled át magad gyakori álszenteskedőre?
Másrészt én azért próbálkozok, mert hagyják magukat a nők, de szerintem mások is.
Ha olyan hűségesek lennének a csajok akkor kialakulna, h fölösleges velük kezdeni, na de így?
Egyébként azért szeretem a foglalt nőket, mert nem kell se moziba, se vacsorázni vinni, még ha akarnám se tudnám, mert nem akar lebukni.
Az ilyeneket csak tölteni kell!;)
Sok olyan nő van aki csak tengődik a kapcsolatában, nem elég erős, hogy egyedül legyen ezért csak "van valakivel", hogy ne legyen egyedül, ezt hidd el nekem, nem is gondolnád mennyien vannak akik egyáltalán nem boldogok a kapcsolatukban. Ilyeneknél is érdemes lehet próbálkozni, ha a nő szerelmes és boldog lepattintja a bepróbálkozót és ennyi, ha meg nem, hát akkor meg nem kár azért a "szétrombolt" kapcsolatért.
27F
" Jaj már megint a hányinger keltő Upside Down. "
Olvasd vissza a válaszod, és mélyen gondolkozz el újra, hogy ki az undorító. Ezt addig ismételd, amíg rá nem jössz, hogy te vagy!
14 - xStefix
Mindezt úgy írtam le, hogy egy ilyen esetnek én voltam a "pórul" járt alanya, egyik exbarátnőmet (poén, hogy tényleg Katinak hívták :D) akivel már 3 éve együtt voltam úgy csábították el mellőlem, bár hozzáteszem a kapcsolatunk utolsó éve már elég semmilyen volt, megszokásból voltunk együtt.
Ja, akkor bocsánat a feltételezésért! :)
Így valahol érthető... vagy mégse. Akkor miért nem szakított veled előbb és ment utána az új palihoz? Ez sokkal gerincesebb, mint megcsalva kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!