Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mennek rá pasik foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek rá pasik foglalt nőkre? Szerinted milyen dolog ez?

Figyelt kérdés
Miért akarnak kapcsolatokat tönkre tenni férfiak. Nem tartják tiszteletbe hogy foglalt az a lány....??
2014. ápr. 27. 23:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem undorító. Nekem van barátom, és ha ennek tudatában próbálkozni mer valaki, akkor ő nem teszi zsebre azt az alázást, amit kap tőlem...
2014. ápr. 28. 01:08
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

Jaj már megint a hányinger keltő Upside Down.

Miért nem kereszteled át magad gyakori álszenteskedőre?

Másrészt én azért próbálkozok, mert hagyják magukat a nők, de szerintem mások is.

Ha olyan hűségesek lennének a csajok akkor kialakulna, h fölösleges velük kezdeni, na de így?

Egyébként azért szeretem a foglalt nőket, mert nem kell se moziba, se vacsorázni vinni, még ha akarnám se tudnám, mert nem akar lebukni.

Az ilyeneket csak tölteni kell!;)

2014. ápr. 28. 07:07
 13/18 kolosszus22 ***** válasza:

Sok olyan nő van aki csak tengődik a kapcsolatában, nem elég erős, hogy egyedül legyen ezért csak "van valakivel", hogy ne legyen egyedül, ezt hidd el nekem, nem is gondolnád mennyien vannak akik egyáltalán nem boldogok a kapcsolatukban. Ilyeneknél is érdemes lehet próbálkozni, ha a nő szerelmes és boldog lepattintja a bepróbálkozót és ennyi, ha meg nem, hát akkor meg nem kár azért a "szétrombolt" kapcsolatért.

27F

2014. ápr. 28. 14:34
 14/18 xStefix ***** válasza:
100%
De ebben a saját felelősséged kimagyarázása is benne van jócskán, nem? "Én nem teszek semmi rosszat, sőt, még segítek is nekik különválni." Persze könnyű Katát táncba vinni, nade ez is elég álszentnek tűnik, nem? Mintha mentesítenéd magad az erkölcsi felelősség alól. (Már akinek ez számít, persze.)
2014. ápr. 28. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:

" Jaj már megint a hányinger keltő Upside Down. "

Olvasd vissza a válaszod, és mélyen gondolkozz el újra, hogy ki az undorító. Ezt addig ismételd, amíg rá nem jössz, hogy te vagy!

2014. ápr. 28. 16:23
 16/18 xStefix ***** válasza:
Mondjuk tényleg két oldala van az éremnek. Az a nő, aki ebben részt vesz, az lehet, hogy olyan is... és egy egész réteg van már belőlük manapság.
2014. ápr. 28. 17:46
 17/18 kolosszus22 ***** válasza:

14 - xStefix

Mindezt úgy írtam le, hogy egy ilyen esetnek én voltam a "pórul" járt alanya, egyik exbarátnőmet (poén, hogy tényleg Katinak hívták :D) akivel már 3 éve együtt voltam úgy csábították el mellőlem, bár hozzáteszem a kapcsolatunk utolsó éve már elég semmilyen volt, megszokásból voltunk együtt.

2014. ápr. 28. 18:48
 18/18 xStefix ***** válasza:

Ja, akkor bocsánat a feltételezésért! :)

Így valahol érthető... vagy mégse. Akkor miért nem szakított veled előbb és ment utána az új palihoz? Ez sokkal gerincesebb, mint megcsalva kilépni.

2014. ápr. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!