Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit ismerek pár éve az utóbbi időben már komolyabban is beszélgetünk helyes aranyos szép minden oké vele, tudom hogy szeret és van egy másik lány akit nem olyan régen ismertem meg, ő is ugyanilyen tulajdonságokkal van megáldva, de valamiért mégis más a helyzet, ugyanis akit régóta ismerek ő is szép meg minden, de akit nem olyan régen ismertem meg ő a tekintetével le tud kötni, tehát már az első pillanattól kezdve rabul ejtette a szemével, nagyon érdeklődő jó pár órat beszélgettünk a valamelyik nap is. Az eszem szerint azt kellene választanom aki tudom hogy szeret meg minden, de a szívem az új lány felé húz valamiért ő hozzá vonzódom is, pedig akit régebbóta ismerek is nagyon szép.

Melyikőjükkel kellene jobban foglalkoznom? mert akit már ismerek jó ideje vele tuti komolyak lennének a dolgok de én úgy érzem a másik lánnyal is.

2014. ápr. 27. 19:51
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Véleményem szerint azért köti le jobban az "új lány" a figyelmed, mert ahogy te is írtad, Ő még "ÚJ".

Többet tud mutatni, mint a másik lány.

Mivel Őt már jobban ismered, nem tudja felkelteni a figyelmed, viszont lehet, hogy Őt kellene választanod.

Régi "kincs", és még nem biztos, hogy az Új lesz a jackpot! .. Gondolkozz el .. Bár nincs sok tapasztalatom, remélem segítettem!:)16/L

2014. ápr. 28. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!