Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajtosmákosbabkonzer kérdése:

Ezek után mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

1 hete lett vége a 2 és fél éves kapcsolatomnak az én hibámból, mert nem foglalkoztam eleget a párommal, és beleunt abba hogy csak ő tesz a kapcsolatunkért. azóta rájöttem mit veszítettem és egyszerűen kezdem azt érezni hogy belezuhanok a saját gondolataimba. ide is már végső elkeseredésemben írok mert nem tudom mi lehetne a megoldás hogy ne hadjam el magam teljesen. bármi eszembe jut hogy csinálni kéne arra jutok hogy nincs hozzá hangulatom és lelki erőm. mit tegyek hogy ne így érezzem magam?

20/f

2014. ápr. 27. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. :) Hát...elég gáz a helyzeted... 2 választásod van...gondolom...mert nekem is az lenne...1. Meg kell vizsgáld magad! Miért nem törődtél a pároddal? Mi volt az oka, hogy elhanyagoltad? 2. Vissza akarod-e csinálni a dolgot vagy nem?! ...Ha nem, akkor veled van a probléma, valami kihűlt benned, valószínűleg ezért hanyagoltad el. Ha igen, akkor legyél férfi, ismerd el a hibádat és tudj bocsánatot kérni. Mondd el neki, hogy mindent megteszel és megpróbálsz! De semmiképp se ígérj! Csak megpróbálod. Ebből a helyzetből rövid időn belül nem lehet kijönni, sajnos... Lehet most lelkiismeret furdalásod van, nem? Azt nem tudom megmondani, hogy mikor fog ez elmúlni... :/ Remélem jól döntesz és nem hanyagoltad el végleg a Nagy Ő-t! ;)
2014. ápr. 27. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy most nem hiszel nekem, de jobb ez így! Idővel majd te is rájössz! (hogy meg sem érdemelt téged)
2014. ápr. 27. 20:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Az a baj hogy a probléma gyökere nem itt kezdődik hanem a szülői háttérnél, ugyanis nagyon öntörvényűek és mindennek úgy kell lenni ahogy mondják, két lépés előre egy balra. És mivel én szemelyiségemből adódóan őnfejű és makacs vagyok nem hagytam magam. Szegény lány ebből fakadóan két tűz között örlődött,és már nagyon nehezen bírta elviselni hogy minden irányból megy a támadás. Hogy mért hanyagoltam? Nem tudom megmondani pontosan...rossz kifogás lenne azt mondani hogy rossz heteim voltak,de talán ez van a.legközelebb ahoz amit érzek. A párom nem szólt róla hogy ő szenved attól hogy nem foglalkozom vele, (szolhatott volna legalább nekem is leesett volna hogy baj van) én pedig nem vettem észre a kis jeleket. Teltek a hetek, és rajött hogy már nem is hiányzom annyira, és fél adta inkább a szüleivel való folyamatos küzdelmet, és én a kész tényeket kaptam. Kaptam egy lehetőséget hogy valtoztassak, mert ő is szerette volna ha együtt maradnánk, én mindent mentettem amit csak bírtam,de sajnos ezek után már az sem volt elég. Ezért hát csak azt szeretném tudni hogy mi lenne a legjobb módja annak hogy ne ezen kattogjon az agyam folyton,esetleg tudjak aludni ilyenek. Magyar mentalitással nem szeretnék szakemberhez fordulni, és úgy gondolom az alkohol sem megoldás. Így, ezek tudatában tudnál ajánlani esetleg valamit?
2014. ápr. 27. 20:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom hogy hosszú távon jobban járok, ugyanis ami ott családon belül folyik egy téboly, és irányitanak az életünket amit én nem bírok. De sajnos erről szegény lány nem tehet, és most nagyon nehéz elválni tőle, tudva azt hogy egyébként sosem találkoztam ilyen tiszta lelkű emberrel
2014. ápr. 27. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Hm...értem....ez szomorú! A legjobb, amit tehetsz, hogy végleg lezárod magadban és teljes mértékben a szüleidre s a barátaidra támaszkodsz! Menj el szórakozni, bulizz, éld az életet, kapcsolódj ki! Ha tisztában vagy vele, hogy egyikőtök sem volt hibás a dologért, akkor könnyebben fog menni. Tisztább és könnyebb is lesz a lelked. Neki sem könnyű, neked sem. Nem tudhatod, hogy mit tartogat az élet...Lehet, hogy még összejösztök...Egyik barátnőm ugyanígy volt...Most házasok...Tereld a figyelmed és zárd le! :) Ez a legtöbb, amit tehetsz... :/
2014. ápr. 27. 20:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Nem mindig érzem ezt. Tegnap például egyik jó ismerősöm születésnapját ünnepeltük és a lehetőségekhez képest boldog voltam. Ma viszont egyedül voltam és így estére hihetetlenül rámtört ez az egész, és jól esett kibeszélni/ írni magamból. Köszönöm szépen hogy meghallgatott :)
2014. ápr. 27. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!