Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne olvasni arról, hogy vannak olyan fiúk/férfiak, akik egy lánynak/nőnek sem jönnek be, vagyis, hogy kihalásra vannak ítélve?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 19:41
1/7 anonim válasza:
Én kihalásra vagyok ítélve, de nem azért mert nem jövök be senkinek. :D
2/7 anonim válasza:
Itt, gyakorin. Minden nap van pár ilyen elkeseredett kérdés.
De nem halnak ki. Már régóta így meg, de még mindig élnek... :)
3/7 A kérdező kommentje:
De van egy olyan érzésem, hogy az evolúció a lányokat úgy alakította, hogy rengeteg fiúval alapból ne akarjank párosodni sem, vagyis ezért van olyan sok magányos, szomorú, nyavalygó fiú. Mert akármerre járok azt tapasztalom, hogy a lányoknak simán van párja, de sok fiú meg hiába próbálkozik vannak, akik senkinek sem kellenek. Ez biztos, hogy nem véletlen!
2014. ápr. 26. 19:48
4/7 anonim válasza:
Ez így ilyen formán nem igaz, tehát erről nem nagyon olvashatsz. Én is rettenetesen ocsmány pasi vagyok, DE a ronda pasik nem hallnak ki, mivel nem feltétlenül születik két szép embernek szép gyereke és a genetikai defektusok mindig fennállhatnak. Mi "csupán" szüzen fogunk meghalni, de a ronda pasik újabb és újabb generációi meg fognak születni, fel fognak nőni, szenvednek majd a magány miatt, majd ők is szüzen halnak majd meg.
5/7 anonim válasza:
:D
Ha a férfiak és a nők száma nagyjából azonos, akkor ez csak úgy lehet, hogy van a férfiaknak egy szűk csoportja, aki lefoglalja szinte az összes nőt, és így majdnem minden nő foglalt, de a férfiak egy nagy része meg nem talál párt.
6/7 anonim válasza:
5: Magyarországon a 20-30 éves korosztályban kb. 30000-rel több férfi van!
7/7 anonim válasza:
Bereczkei Tamás: Evolúciós pszichológia.
Fent van ncore-on PDF-ben, én is ezt olvasom most.
Tudományos munka, több koncepciót is ismertet a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!