Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na mit tegyek? Megadjam az esélyt h bizonyitson vagy szoba
se álljak vele többé?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, akivel kb 2éve vagyunk "joba", de csak idén májusban kezdtünk el hivatalosan járni. Szerelem! Én szivem, lelkem beleadtam ebbe és teljesen ugy tünt hogy ö is. Most azonban pár napja kiderült, h május ota folyamatosan csalt engem egy másik lánnyal. A csaj leplezte le nekem bosszubol, m a pasi dobta! Most az van, h a pasi (m) nonstop könyörög h fogadjam vissza, h bocsássak meg, m hibázott! Hagyjam h jovátegye, m most jött rá h engem szeret és mindennél jobban. A másikkal pedig vége! Örökre. A tesomnak is folyton irogat h beszéljen velem, stb!
Nagyon jól látod, ne engedd, hiába a szép smsek az ígérő szavak. Mint már írtam ha egyszer történt volna meg az megbocsájtható (sajna velem is megtették, de egy alkalmat túl élt a kapcsolatunk). De hónapokon keresztül hazudott, úgy gondolom hogy ez innentől kezdve nem lehet őszinte szerelem. Jó tipp nincs arra hogy vészeld át, leginkább az idő segít és próbáld meg minden idődet lefoglalni, barátok, bulik, olvasás. Séták beszélgetések bármi ami úgy érzed jót tehet.
2009. dec. 25. 10:46
12/18 anonim válasza:
Hát az én karácsonyom sem a legboldogabb...valaki szépen tönkretette :)
Tudni kell nemet mondani. Engem tegnap többször felhívott miután én küldtem el, és próbálta visszakönyörögni magát...de én nem engedtem. Ilyenkor sajnos egy nehéz időszak következik, amit át kell vészelni. Senki sem tudja megmondani, hogy meddig fog tartani. De annyi biztos, hogy ha "újra visszakerülsz az játékba" akkor hamar el fogod felejteni. Tessék nyitott szemmel járni. Támaszkodj a családodra, és a barátaidra, hiszen Ők mindig ott lesznek melletted, akármi is történik. :)Fontos, hogy ne fordulj magadba, járkálj el szórakozni, bulizni.
2009. dec. 25. 10:46
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat... Ha belegondolok ténleg én voltam a buta!! Ezen nem is kellett volna gondolkodjak, csk hát a szerelem!!:((
Ha valami uj dologgal áll elö azt is elmondom majd itt és várom az újabb megerösitéseket, mert ezek a tanácsok nagyon jot tettek nekem!!
Tényleg köszönöm!!!:)):X
2009. dec. 25. 14:03
14/18 anonim válasza:
Kompromisszum: kezdje a nulláról, mintha most ismerkednétek meg.
2009. dec. 25. 16:50
15/18 A kérdező kommentje:
16.50-es! Hogy érted a kompromisszumot?? Adjam meg neki a bizonyitás lehetöségét???
2009. dec. 25. 16:53
16/18 anonim válasza:
Jó, akkor hisztizz, hogy nem adod meg.
2009. dec. 25. 17:22
17/18 A kérdező kommentje:
Mi az h hisztizek?? Én komolyan nem értettem...:( Ez egy nagyon nehéz helyzet és segitségre v szükségem, nem hisztiztem, csak ugy megkérdeztem!:( Mindennél jobban szeretném ha tenne valami olyat, ami miatt megváltozik a véleményem...vagy ha tudnék vmi jo modszert, mert hihetetlenül szeretem.. Hálás vagyok mindenkinek, aki tanácsot ad..nem hisztizek!:(
2009. dec. 25. 20:34
18/18 anonim válasza:
semmiképp ne bocsáss meg neki!
szex közben egyfolytában arra gondolnál hogy ki tudja most még kivel fekszik le rajtad kívül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!