Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt szex közben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt szex közben?

Figyelt kérdés

A barátommal mikor szeretkezünk, többször megkérdezi hogy elmentem-e (az eljén), közben pedig azt, hogy hányszor. Nem az a bajom, hogy megkérdezi, mert ez valamilyen szinten figyelmesség a részéről, de egy idő után zavar. Nem vagyok hangos élvezékor sem, de azért nem vagyok olyan mint egy darab fa, nem csak néma csöndben fekszem... A másik gondom, hogy teljesen oda nem illő dolgokat hoz fel, beszélgetést kezdeményez szex közben, abszolút oda nem illő témákban. (pl. hogy egyik ismerősünk szakítani fog a pasijával, vagy hogy kivel szexeltem utoljára abban az adott helységben.)

Gondolkoztam, hogy megkérdezem, hogy miért csinálja ezt, de erre akkor kerítenék sort, mikor ''élesben'' vagyunk, és újra kezdi.

Véleményeket, tapasztalatokat is várok.

Köszönöm!

2009. dec. 23. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet, h fél és ezzel próbálja elterelni a figyelmét?
2009. dec. 23. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
13%

Mert homokos

Darth Vader

2009. dec. 23. 23:08
 3/8 anonim válasza:

sztem túlságosan örömet akar neked szerezni ezért kérdezgetheti annyiszor

azt viszont sztem inkább tőle kérdezd meg h miért beszél ilyenekről szex közben :S

ez am meglepett(én jobb szeretem ha nem társalgunk közben de főleg nem ilyen témákban)

2009. dec. 23. 23:16
 4/8 anonim válasza:

Valamilyen formában én is olyan vagyok, mint a barátod. Bár én próbálom visszafogni magam:)

Én is szoktam kérdezni a barátomat, hogy mikor megy el, és hogy mennyi van még hátra, de én ezt azért csinálom, mert nekem felemelő érzés az ő élvezete is. Én ezt valahogy érzelmi úton is átvezetem.

Szex közben néha bekapcsol az agyam, és olyanok jutnak eszembe, amik egyébként nem. Néha ezeket is megosztom párommal.

De szerintem ha megkérdezed, többre jutsz, hiszen minden ember más, és csak igy alkothatsz megfelelő képet a problémáról. Meg is kérheted, hogy ne csinálja ezt...vagy legalább ne folyamatosan, mert ez téged zavar.

2009. dec. 23. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert nem tudja elengedni magát és nem tud feloldodni.Legközelebb mondd neki szex közbe,hogy fogja be és csak élvezze.:P
2009. dec. 23. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is ezt csinalta a pasim, mert mind kiderult, enelkul 10 masodperc alatt elmenne
2009. dec. 24. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Én néha kussban vagyok, néha vicceket mesélek közben, hangulat függvénye, van aki vevő rá, van aki nem:)

20F

2009. dec. 25. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsót elképzelem,hogy szexeltek a barátnőddel,és akkor csak megszólalsz:"Megy a nyuszika az erdőben,egyszer csak találkozik a medvével.." :)Bocsi,de ezt nem hagyhattam ki.
2009. dec. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!